Neler Yeni

Rampage Ultimate mi XPG Summoner mı?

MeTeWaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Demir
DAHA ÇOK FPS TARZI OYUN OYNUYORUM İKİSİNİN ARASINDA KALDIM SES BENİM İÇİN SIKINTI DEĞİL

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
XPG summoner tabii ki. Karşılaştırmak bile doğru olmaz.

MeTeWaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
DAHA ÇOK FPS TARZI OYUN OYNUYORUM İKİSİNİN ARASINDA KALDIM SES BENİM İÇİN SIKINTI DEĞİL
kanka Rampage Ultimate Klavyesini kullanıyorum gayet iyi hiç bir sorunu yok en hızlı klavye şu an'a kadar 0.1 le aradaki fiyat farkına bakarak tercih edebilirsin summoner den kötü yanı şu bilek desteği konusunda bunun bilek desteği plastik onunki deri dersen fiyat farkı mesele değil o zmn xpg alabilirsin ama dersen ucuz olsun güzel olsun rampagei tecih edebilirsin çok iyi klavye hiç bir sorun yaşamadım dediğim gibi şu an bildiğim kadarı ile 0.1 ms den daha hızlı klavye yok en hızlı klavye bu bilek desteği ses tekerliği önemli fiyat fark etmez dersen o zmn xpg öneririm ama sen bilirsin.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
XPG Summoneri hiç bir klavyeye değişmem.

MeTeWaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka Rampage Ultimate Klavyesini kullanıyorum gayet iyi hiç bir sorunu yok en hızlı klavye şu an'a kadar 0.1 le aradaki fiyat farkına bakarak tercih edebilirsin summoner den kötü yanı şu bilek desteği konusunda bunun bilek desteği plastik onunki deri dersen fiyat farkı mesele değil o zmn xpg alabilirsin ama dersen ucuz olsun güzel olsun rampagei tecih edebilirsin çok iyi klavye hiç bir sorun yaşamadım dediğim gibi şu an bildiğim kadarı ile 0.1 ms den daha hızlı klavye yok en hızlı klavye bu bilek desteği ses tekerliği önemli fiyat fark etmez dersen o zmn xpg öneririm ama sen bilirsin.
yani xpg den daha iyi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
yani xpg den daha iyi
kanka xpg bilek desteği ve ses tekerleği konusunda önde ama teknik özellik olarak ultimate daha fazla teknik özelliği var daha hızlı 0.1 ms ile eğer senin için ses tekerleği ve bilek desteği önemliyse xpg tavsiye ederim ama o kadan önemli değil bi bilek desteği bi ses tekerleğine +200 vermem diyosan rampage i tavsiye ederim 6 7 aydır kullanıyorum gayet memnunum hiç bir sorunu yok

PİŞMANIM

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru