🔥İndirim Rampage Ürünlerinde %20 İndirim

Zenith proyu modlamak için almıştım geçenlerde şuan boyama aşamasındayım ama shape olarak falan güzel mouse

Bazı ürünlerimi severek kullandım bazı ürünlerinden nefret ettim.

Fiyatlar iyi. Zenith Pro çok iyiymiş.

Hangi zenith pro için çok iyi dedin bilmiyorum fakat bu iki attığım üründe hem malzeme kalitesi hem donanım olarak çok daha iyi.

bu paraları verip rampage almak mantıklı gelmedi
Dareu a950 pro 4k ile aynı ürün zenith pro hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shape olarak hangi mouse'a benziyor sizce?
Gpx in biraz daha basık modeli diyebilirim

Hangi zenith pro için çok iyi dedin bilmiyorum fakat bu iki attığım üründe hem malzeme kalitesi hem donanım olarak çok daha iyi.
Mchose daha iyi markadır muhtemelen ama mcu ve sensör aynı dış kaplamada rampagede buz kaplama mevcut kaldı ki ürün dareu a950 pro ilr aynı ürün mchose kullanmadım ayrıca rampageden donle koybalması durumlarında falan çok daha hızlı destek alına biliyor -60 gr mouselarda malzeme kalitesi zaten standartlaştı kalite tartışmasından ziyade tercih meselesi tartışması demek daha doğru olur hocam

Dareu a950 pro 4k ile aynı ürün zenith pro hocam

Gpx in biraz daha basık modeli diyebilirim

Mchose daha iyi markadır muhtemelen ama mcu ve sensör aynı dış kaplamada rampagede buz kaplama mevcut kaldı ki ürün dareu a950 pro ilr aynı ürün mchose kullanmadım ayrıca rampageden donle koybalması durumlarında falan çok daha hızlı destek alına biliyor -60 gr mouselarda malzeme kalitesi zaten standartlaştı kalite tartışmasından ziyade tercih meselesi tartışması demek daha doğru olur hocam
İşte Mchose'un ürünleri fason değil bir kere tartışma burda biter bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri