Neler Yeni

Rampage X-Base ARGB Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası Mesh mi (DA-C2)

b4ranefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran efe
Arkadaşlar da-c2 sistem siparişi verdim 6 nisanda ama kasa videodaki kasa değil başlıktaki kasayla değiştirmişler dikkat etmeden siparişi verdim onaylandı acaba kasa mesh mi bilgisi olan var mı ya da sipariş onaylandıktan sonra kasayı değiştirebiliyor muyum yardımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sefa
canlı desteğe sorduğumda mesh cevabı almıştım ama emin değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sefa
bende aldım aynı x base kasa olarak sadece işlemci ve anakart özelleştirmesi yaptım kargo geldi evde daha göremedim kasayı yarın net bilgi verebilirim ancak

b4ranefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aldım aynı x base kasa olarak sadece işlemci ve anakart özelleştirmesi yaptım kargo geldi evde daha göremedim kasayı yarın net bilgi verebilirim ancak
kanka rica etsem instagramını falan verebilir misin bende işlemci ve anakart özelleştirdim b450m k bide ryzen 5 5600e yükselttim

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar da-c2 sistem siparişi verdim 6 nisanda ama kasa videodaki kasa değil başlıktaki kasayla değiştirmişler dikkat etmeden siparişi verdim onaylandı acaba kasa mesh mi bilgisi olan var mı ya da sipariş onaylandıktan sonra kasayı değiştirebiliyor muyum yardımcı olursanız sevinirim

Hocam ürün görselde mesh olarak gözüküyor ama herhangi bir net bilgi yok bu konu hakkında ürün gelince görürsünüz ya da forumda kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,079
Üyeler
167,243
Son üye
rocco9090
Top Bottom