Rampage X-Titan nasıl?

BugraSamet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
904
güzel.

Ben şuana kadar pek sorun yaşamadım fakat kafandan düşebiliyor kulaklık sakın kablosunu ezme direk gg oluyor kulaklık :D

Ben şuana kadar pek sorun yaşamadım fakat kafandan düşebiliyor kulaklık sakın kablosunu ezme direk gg oluyor kulaklık :D
Peki ses kasması,rahatlığı ve mikrofon kalitesi nasıl?

Peki ses kasması,rahatlığı ve mikrofon kalitesi nasıl?
Mikrofon kalitesi falan gayet ideal bence kablosuna dikkat edersen sorun yaşamazsın fakat benim kulağım büyük diye acıtıyor 9-10 saat takınca

Mikrofon kalitesi falan gayet ideal bence kablosuna dikkat edersen sorun yaşamazsın fakat benim kulağım büyük diye acıtıyor 9-10 saat takınca
Benimde orta büyüklükte ama ben günde 5 saat falan takarım anca.Almalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde dipses sorunu veya cızırtı var mı?

Benimde orta büyüklükte ama ben günde 5 saat falan takarım anca.Almalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde dipses sorunu veya cızırtı var mı?
Sessiz bir ortamda isen cızırtı duyuluyor

Cızırtısı olmayan kulaklık yok mu?Az para da vermiyoruz neredeyse hepsin de bi sorun var.
Pek dert etmezsin çok sessiz değilse duyamazsın zaten video izlerken oyun oynarken duyulmuyor

Pek dert etmezsin çok sessiz değilse duyamazsın zaten video izlerken oyun oynarken duyulmuyor
Cızırtı dediğinden kastın nedir.Sesi fulle alınca cızırtı sesi gelmesi mi?
Zaten full de oynamıyorum hiç bir oyunu ben.

Cızırtı dediğinden kastın nedir.Sesi fulle alınca cızırtı sesi gelmesi mi?
Zaten full de oynamıyorum hiç bir oyunu ben.
Çok çok az bir ses hocam rahatsız falan etmez zaten benim umrumda değil ki kulaklık gayet iyi fakat kablosu kendi kendine bükülüyor o yüzden kafayı yedirtti bana kasan yakınsa kabloyu bağla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,537
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri