Rampage zenith pro modifikasyonlu kaça gider sizce??

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
327
arkadaşlar selam oncelikle telefonum tamircide olduğu için foto yükleyemiyorum

şimdi ben donanım arşivi video çektiğinde bu rampage zenith pro 8000 hz manyetik klavyeyi almıştım klavye iyiydi hoştu ancak yani niyeyse bi tipsiz geliyordu bana yakışıklılık yoktu bende gittim şu keycapslerden aldım

22df4945-2321-48ba-95d0-0ed65dc0c59c.webp
5dcb72a2-28a4-45c1-9024-d842a3c10aca.webp

1300TL ye aldım vergiyle birlikte biliyorum pahalı bi keycaps için klavye alınır 1k daha eklenip ama çok güzeldi ya nolcak 1k günümüzde para değil zaten neyse

işte bakarsanız keycapslere her bir kademe böyle farklı bir mavi tonda bende bu renkleri bozmadan mükemmel şekilde rampage zenith pronun kasasını boyadım rampage ile ilgili herşeyi kazıdım yani artık rampage değilde başka bir klavye gibi bir şey bu sizce bu klavye kaça gider satsam 3800'e aldım ilk videoyu çektiğinde d arşivi keycaps 1300 elimde birde wraith w60 var iki klavye gereksiz oluyor ya kısaca birini satmak istiyorum emek verdiğimi satmaktan yana değilim ama iyi fiyata giderse satarım

bu arada keycapslerin malzemesi pc ymiş yani polikarbonat mı neydi durun bakayım

evet polikarbonat buda hem renklerin daha güzel göründüğü hem pcb mi işte onun kadar sağlam olmasada sağlam bir keycaps oluyormuş aynı zamanda harfler mis gibi ışık geçiriyor RGB'si de güzel yani birde yazılım bilgim var buna özel bir driver yapabilirim kendim kullanmaya devam edersem tek eksisi alüminyum kasa değil

Keycap taktin diye fiyati 1TL artmaz diye dusunuyorum ama dedigin gibi emek var goruntu guzel digerini sat bence. Modifikasyon deeyince bende Switch degistirdin, icini falan doldurdu farkli bir sey yaptin sandim keycap degistirip modifikasyon yazmissiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keycaplerle satilmasi da zor alan adam defaultlariyla ister gibi me geliyor ve dedigim gibi keycap fiyat eklemez ustune bunlar genelde hep kisisel tercih oldugu icin ama eminim guzel duruyordur dedigim gibi w60 olani satabilirsin.

Keycap taktin diye fiyati 1TL artmaz diye dusunuyorum ama dedigin gibi emek var goruntu guzel digerini sat bence. Modifikasyon deeyince bende Switch degistirdin, icini falan doldurdu farkli bir sey yaptin sandim keycap degistirip modifikasyon yazmissiniz.

Keycaplerle satilmasi da zor alan adam defaultlariyla ister gibi me geliyor ve dedigim gibi keycap fiyat eklemez ustune bunlar genelde hep kisisel tercih oldugu icin ama eminim guzel duruyordur dedigim gibi w60 olani satabilirsin.

hocam switchleri zaten cok iyi ve kasasını da tamamen boyadım birde başlığı ben yazmadım yapay zeka yaptı tuşla ben edit attım

Dogru aslinda switchler manyetik dediniz, kasa da boyandiysa modifiyedir hocam zaten, simdiden alana hayirli olsun guzel olmustur dedigim ibi klavye ama emek mevzusu var satarken ici acir insanin.

kasa değişmek dışında buna eklenebilecek bir şey yok yani pcb çok switchler çok iyi her şey çok iyi RAMPAGE ile ilgisi ztn kalmadı sildim o yazıların hepsini alttaki icindeki falan kasasını da nasıl değiştirebilirim bilmiyorum ama değişmekte istemiyorum bunu boyadım cunku bantlarla falan kademeli sekilde keycapslerle uyumlu olarak yani peki sizce wraith w60 kitsune lmited edition kaça gider 1 hafta kullanılmadı sıfırdan farksız

Dogru aslinda switchler manyetik dediniz, kasa da boyandiysa modifiyedir hocam zaten, simdiden alana hayirli olsun guzel olmustur dedigim ibi klavye ama emek mevzusu var satarken ici acir insanin.

kasa değişmek dışında buna eklenebilecek bir şey yok yani pcb çok switchler çok iyi her şey çok iyi RAMPAGE ile ilgisi ztn kalmadı sildim o yazıların hepsini alttaki icindeki falan kasasını da nasıl değiştirebilirim bilmiyorum ama değişmekte istemiyorum bunu boyadım cunku bantlarla falan kademeli sekilde keycapslerle uyumlu olarak yani peki sizce wraith w60 kitsune lmited edition kaça gider 1 hafta kullanılmadı sıfırdan farksız

Son düzenleme:
Geri