Neler Yeni

Rampage'nin Forza 1200w PSU Alınır mı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Daha kaliteli olduğunu düşündüğüm alternatifler var. Ayrıca iyi bile olsa öyle bir sistemi Rampage' e emanet etmem zaten. Sizin sisteme 750W bile yeterli.
Bu yazıyı Abdullah Abi yazmış :

Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum

Bunu bana ait "4 adet RTX 3080" ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım

Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...

Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.

NOT: Halen BOŞ KASAYA C4 yazan zeka problemi yaşayan arkadaşın unutamadım 60 yaşıma da gelsem ciddi ciddi boş kasaya C4 yazan o arkadaşı unutamayacağım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu yazıyı Abdullah Abi yazmış :

Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum

Bunu bana ait "4 adet RTX 3080" ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım

Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...

Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.

NOT: Halen BOŞ KASAYA C4 yazan zeka problemi yaşayan arkadaşın unutamadım 60 yaşıma da gelsem ciddi ciddi boş kasaya C4 yazan o arkadaşı unutamayacağım
Psu zaten Sama forza 1200W bunu bende biliyorum 750W olanı da var lakin ben yinede PF1 gibi bir PSU varken bunu almazdım. Mükemmel bir ürün değil ama patlamaz yani güzel üst seviye ürünlerden.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis
Psu zaten Sama forza 1200W bunu bende biliyorum 750W olanı da var lakin ben yinede PF1 gibi bir PSU varken bunu almazdım. Mükemmel bir ürün değil ama patlamaz yani güzel üst seviye ürünlerden.
Yanlış anlamayın ama öyle bir yazmışsınız ki insanı korkutuyorsunuz ( ama patlamaz yani ) bu nasıl bir cümle hocam alıyım mı almıyım mı diye şuan düşünüyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yanlış anlamayın ama öyle bir yazmışsınız ki insanı korkutuyorsunuz ( ama patlamaz yani ) bu nasıl bir cümle hocam alıyım mı almıyım mı diye şuan düşünüyorum
Almayın, toughpower PF1 850W varken alınmaz SAMA Forza 1200W, sistemin o kadar W' a ihtiyaç duymuyor 750W ideal 850W fazla zaten.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Attığınız yerine 850W ROG Thor daha mantıklı olur. W' ı fazla tutmana gerek yok kaliteyi öne al:

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis
a
Attığınız yerine 850W ROG Thor daha mantıklı olur. W' ı fazla tutmana gerek yok kaliteyi öne al:

ama şöyle bir sıkıntı var benim kasam ( lian li pc-o11 dynamic black ) yani oled ekranı gözükmeyecek ama siz boşver gözükmesin diyorsanız alıyım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
a

ama şöyle bir sıkıntı var benim kasam ( lian li pc-o11 dynamic black ) yani oled ekranı gözükmeyecek ama siz boşver gözükmesin diyorsanız alıyım
PF1 al o zaman

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis