Dosyaları doğrulaAlıntıyı görüntüle
BU hatayı verdikten sonra oyuna girmiyor+steamden aldım
dosyaları görüntüleyip oyunu direk .exe den açmayı dener misinknk silip yükliyorum gene aynısı oluyor
Oyunu silip yüklemeyin, Steam üzerinden dosyaları doğrulayın. Olmazsa hata üzerinde gösterilen dosya yoluna gidin, .exe uzantılı dosyaya sağ tık-özellikler-uyumluluk sekmesinde alt kısımda bulunan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Benim de aynısı farklı oyunda başıma geldi, bu şekilde çözdüm. Umarım senin de sorununu çözer.Alıntıyı görüntüle
BU hatayı verdikten sonra oyuna girmiyor+steamden aldım
knk dosya yolunu buluyorum ama hani sonda win64-shipping .exe varya o yokOyunu silip yüklemeyin, Steam üzerinden dosyaları doğrulayın. Olmazsa hata üzerinde gösterilen dosya yoluna gidin, .exe uzantılı dosyaya sağ tık-özellikler-uyumluluk sekmesinde alt kısımda bulunan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Benim de aynısı farklı oyunda başıma geldi, bu şekilde çözdüm. Umarım senin de sorununu çözer.
knk o .exe klosörünü nasıl bulacağımdosyaları görüntüleyip oyunu direk .exe den açmayı dener misin
KNK burda .exe yok onu nasıl bulacağımOyunu silip yüklemeyin, Steam üzerinden dosyaları doğrulayın. Olmazsa hata üzerinde gösterilen dosya yoluna gidin, .exe uzantılı dosyaya sağ tık-özellikler-uyumluluk sekmesinde alt kısımda bulunan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Benim de aynısı farklı oyunda başıma geldi, bu şekilde çözdüm. Umarım senin de sorununu çözer.
knk dosyaları doğrulamaya çalışıncada böyle bi hata geliyoOyunu silip yüklemeyin, Steam üzerinden dosyaları doğrulayın. Olmazsa hata üzerinde gösterilen dosya yoluna gidin, .exe uzantılı dosyaya sağ tık-özellikler-uyumluluk sekmesinde alt kısımda bulunan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin. Benim de aynısı farklı oyunda başıma geldi, bu şekilde çözdüm. Umarım senin de sorununu çözer.
Hata üzerinde gösterilen dosya yolundaki .exe dosyası yok. Dosyaları doğrulamaya çalıştığında da diske yazma hatası almışsın. D: Yeni birim olarak gördüm oyunu kurduğun yeri ki bu da demek oluyor ki birden fazla diskin var. Mümkünse D: diski üzerinde yüklü olan oyunu kaldırıp C: diskine kurabilirsen problemin ortadan kalkacaktır. C: diskine kurduktan sonra yine aynı hatayı alırsan oyunun .exe uzantılı çalıştırma dosyasına sağ tık özellikler uyumluluk sekmesi altında dediğim ayarı aktifleştirirsen sorunun kalmaz.knk dosya yolunu buluyorum ama hani sonda win64-shipping .exe varya o yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk o .exe klosörünü nasıl bulacağım
KNK burda .exe yok onu nasıl bulacağım
Alıntıyı görüntüle
knk dosyaları doğrulamaya çalışıncada böyle bi hata geliyo
Alıntıyı görüntüle
rtxEkran kartın amd mi?
knk bana şu . exe dosyasını nasıl bulacağımı anlatabilir misinHata üzerinde gösterilen dosya yolundaki .exe dosyası yok. Dosyaları doğrulamaya çalıştığında da diske yazma hatası almışsın. D: Yeni birim olarak gördüm oyunu kurduğun yeri ki bu da demek oluyor ki birden fazla diskin var. Mümkünse D: diski üzerinde yüklü olan oyunu kaldırıp C: diskine kurabilirsen problemin ortadan kalkacaktır. C: diskine kurduktan sonra yine aynı hatayı alırsan oyunun .exe uzantılı çalıştırma dosyasına sağ tık özellikler uyumluluk sekmesi altında dediğim ayarı aktifleştirirsen sorunun kalmaz.
aga oyunu sildim ve c diskine kurdum gene aynı hatayı alıyorumHata üzerinde gösterilen dosya yolundaki .exe dosyası yok. Dosyaları doğrulamaya çalıştığında da diske yazma hatası almışsın. D: Yeni birim olarak gördüm oyunu kurduğun yeri ki bu da demek oluyor ki birden fazla diskin var. Mümkünse D: diski üzerinde yüklü olan oyunu kaldırıp C: diskine kurabilirsen problemin ortadan kalkacaktır. C: diskine kurduktan sonra yine aynı hatayı alırsan oyunun .exe uzantılı çalıştırma dosyasına sağ tık özellikler uyumluluk sekmesi altında dediğim ayarı aktifleştirirsen sorunun kalmaz.