Neler Yeni

Rap parçam nasıl olmuş?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,465
İsim
Mert Metshi
Bence güzel.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Merhabalar, 2013 yılından beridir amatör olarak rap yapmaktayım. Son çıkan parçamı sizin olumlu ve olumsuz yorumlarınıza sunuyorum. İyi dinlemeler :)
Corona midye sahil :D
gibi saçma bir sözlerin bile patladığı ülkede, sende umarım iyi bir yere gelirsin. Parçanı beğendim. Beat ile ritimde uymuş bence.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ben rap kolay kolay dinlemeyen birisi olarak normalin bi tık üstünde buldum. Açıp dinlemem ama güzel şeylerin habercisi olan bir parça bence. Ağzınıza sağlık.

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Güzel

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
OHA YEMİN EDİYORUM ÇOK GÜZEL, DAHA BERBAT BİR ŞEY BEKLİYORDUM.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM ÇEVREMDE HERKESE PAYLAŞACAĞIM BU ŞARKIYI.

Şarkı instagramda story olarak atılamıyor bunu düzeltirseniz daha çok etkileşim alacağınıza eminim.
Ayrıca tiktokta birkaç edit ile beraber kullanın daha çabuk geniş bir kitleye yayılır.

Ejclade

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OHA YEMİN EDİYORUM ÇOK GÜZEL, DAHA BERBAT BİR ŞEY BEKLİYORDUM.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM ÇEVREMDE HERKESE PAYLAŞACAĞIM BU ŞARKIYI.

Şarkı instagramda story olarak atılamıyor bunu düzeltirseniz daha çok etkileşim alacağınıza eminim.
Ayrıca tiktokta birkaç edit ile beraber kullanın daha çabuk geniş bir kitleye yayılır.
Size ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Desteğiniz için çok teşekkürler. Aslında paylaşılabiliyordu ben herhangi bir engelleme koymadım. SS alıp link ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Size ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Desteğiniz için çok teşekkürler. Aslında paylaşılabiliyordu ben herhangi bir engelleme koymadım. SS alıp link ekleyerek paylaşabilirsiniz.
Bahsettiğim kısım şuydu hocam.
1650759513786.png

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
Merhabalar, 2013 yılından beridir amatör olarak rap yapmaktayım. Son çıkan parçamı sizin olumlu ve olumsuz yorumlarınıza sunuyorum. İyi dinlemeler :)
bence gayet iyi spotify da olsa günlük hayatta dinlerim bile, tiktokta falan paylaşmaya çalış orada her şey çok kısa sürede popüler oluyor

hcaglar

80+
Açıkçası kötü bir parça bekliyordum. Bu işi amatör olarak yapan biri için ben çok beğendim. İnşallah güzel yerlere gelirsin kardeşim. Çalışmaların ve başarıların daim olsun.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Top Bottom