Corona midye sahilMerhabalar, 2013 yılından beridir amatör olarak rap yapmaktayım. Son çıkan parçamı sizin olumlu ve olumsuz yorumlarınıza sunuyorum. İyi dinlemeler
abi gadın dogru soyluyor haCorona midye sahil
gibi saçma bir sözlerin bile patladığı ülkede, sende umarım iyi bir yere gelirsin. Parçanı beğendim. Beat ile ritimde uymuş bence.
Size ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Desteğiniz için çok teşekkürler. Aslında paylaşılabiliyordu ben herhangi bir engelleme koymadım. SS alıp link ekleyerek paylaşabilirsiniz.OHA YEMİN EDİYORUM ÇOK GÜZEL, DAHA BERBAT BİR ŞEY BEKLİYORDUM.
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM ÇEVREMDE HERKESE PAYLAŞACAĞIM BU ŞARKIYI.
Şarkı instagramda story olarak atılamıyor bunu düzeltirseniz daha çok etkileşim alacağınıza eminim.
Ayrıca tiktokta birkaç edit ile beraber kullanın daha çabuk geniş bir kitleye yayılır.
Bahsettiğim kısım şuydu hocam.Size ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Desteğiniz için çok teşekkürler. Aslında paylaşılabiliyordu ben herhangi bir engelleme koymadım. SS alıp link ekleyerek paylaşabilirsiniz.
Anladım bu olay için Spotify'a atmak gerekiyor sanırsam lisans işleri vesaire gerekiyor. Altyapı "free" olduğu için onlara Spotify izin vermiyor.Bahsettiğim kısım şuydu hocam.
Alıntıyı görüntüle
bence gayet iyi spotify da olsa günlük hayatta dinlerim bile, tiktokta falan paylaşmaya çalış orada her şey çok kısa sürede popüler oluyorMerhabalar, 2013 yılından beridir amatör olarak rap yapmaktayım. Son çıkan parçamı sizin olumlu ve olumsuz yorumlarınıza sunuyorum. İyi dinlemeler
Açıkçası kötü bir parça bekliyordum. Bu işi amatör olarak yapan biri için ben çok beğendim. İnşallah güzel yerlere gelirsin kardeşim. Çalışmaların ve başarıların daim olsun.Merhabalar, 2013 yılından beridir amatör olarak rap yapmaktayım. Son çıkan parçamı sizin olumlu ve olumsuz yorumlarınıza sunuyorum. İyi dinlemeler