Neler Yeni

Rapor nasıl , nerden alınır

Kmlemr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kemalemre
Okul (lise) için rapor sağlık ocağından alınıyormu alınıyorsa velisiz verirler mi ne yapmam gerekir yarın için alacağım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sağlık ocağından alınmıyor. Yasak. Yetkili hastaneden spor hekimliğinden ücret karşılığında alacaksın.

Kmlemr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kemalemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arenay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arif Enes
Okul (lise) için rapor sağlık ocağından alınıyormu alınıyorsa velisiz verirler mi ne yapmam gerekir yarın için alacağım
Hocam bende lisedeyim hasta olduğum zaman doktor istediğim kadar rapor veriyor doktara bağlı bişey

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
En son rapor aldığımda sağlık ocağından almıştım. 3 günlük vermişti. 1 haftaya kadar da yazıyorlar diye biliyorum. Sistem değişmiş olabilir gidip aile hekiminden yardım alabilirsin.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Sağlık ocağı nasıl vermiyor ya? Bana veriyordu. 2 gün 3 gün. Geçen sene aldım paşa paşa.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sağlık ocağından nasıl verilmiyor? Daha cuma günü gittim 1 günlük rapor aldım sağlık ocağında ki doktordan. Ama muayene edip bakar hasta mısın diye.

Rulep

80+ Gold
hastaydım aile hekiminden aldım ben bu dönem raporlu diye yazıyor devamsızlıkta hatta dişçiye gittim geçen hafta, rapor veremem bunun için dedi muayene kağıdı verdi o da izinli diye yazıyor devamsızlığımda

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bir şey soracağım. Sen ne raporundan bahsediyorsun? Ben spor raporu zannettim ha. Böyle izin raporu değil.

bwNN

80+ Silver
Bir şey soracağım. Sen ne raporundan bahsediyorsun? Ben spor raporu zannettim ha. Böyle izin raporu değil.
Valla benim bildiğim spor içinde veriyorlar ben aldıydım çünkü futbol takım lisans şeyi vardı tam ayrıntısını bilmem ama

Top Bottom