Neler Yeni

Raspberry e yeni işletim sistemi kurmak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Hicabi Cındık
Bütçe
800
Merhaba güzel insanlar. Şuan 800₺ param var. Pb gördüm ve küçük bir bilgisayar olduğunu anladım. Televizyonların işletim sistemleri çok hoş her şey yan yana rahat bir kullanımı var. Bende öyle bir bilgisayar veya Pb alıp buna benzer bir işletim sistemi kurmak istiyorum ama bu konuda bilgim yok. Bilgisayar da geforce now gibi bulut oyun uygulamaları, Netflix, YouTube gibi platformlarda olacak tarza bir işletim sistemi lazım. Bilmiyorum var mı, varsa yazarsanız mutlu olurum ? Eğer yoksa bu işlerim sistemi 0 dan nasıl yazılabilir? Pb yerine miniAtx bir kasa 800 ₺ gibi bir bütçede olur mu? Son olarak bulut oyun oynarken Pb gibi düşük sistemlerde kasma olur mu, en yüksek kaç p görüntü verebilir ?

OwlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
.
Raspberry pi ye sadece linux tabanlı işletim sistemi kurabiliyorsunuz ben Raspberry pi OS kurmanızı öneririm fakat geforce now linuxa kurulamıyor film dizi izlemek için alacaksanız alabilirsiniz o bütceye raspberry pi 4 4gb veya 8gb ramli model alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Hicabi Cındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raspberry pi ye sadece linux tabanlı işletim sistemi kurabiliyorsunuz ben Raspberry pi OS kurmanızı öneririm fakat geforce now linuxa kurulamıyor film dizi izlemek için alacaksanız alabilirsiniz o bütceye raspberry pi 4 4gb veya 8gb ramli model alabilirsiniz.
Geforce now tarzı siteleri kullanmanın yolu yok mu ? Windows 10 da kuruluyor gibi bir şey gördüm ordan kullanabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Hicabi Cındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 kuramıyorsunuz raspberry pi ye fakat 4k video izleyebilirsiniz.
Teşekkürler küçük bilgisayar toplayıp ona bu tarza bir işletim sistemi kurmak mümkün müdür?

Phenoma

80+ Silver
Win 10 yasal olarak kurulamaz Rpi ye ama ben sana öğretirim kaçak kurmayı :ROFLMAO: ;)

Kendi işletim sistemi gayet stabil. Bende kullanıyorum. Raspbian normal paketi güzel onun dışında Kali Linux gibi arm tabanlı diğer linux dağıtımları hatta akıllı TV için bile bir işletim sistemi var. Veya şuna da bakabilirsin:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows On Raspberry adında bir topluluk var.

Top Bottom