redlingarda
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba ben arda bugün rat yedim ve adam bana kendi 2. Hesabımdan yazdı gmailime erişimi vardı çalıyordu napmam lazım formatla düzelirmi ona göre gündüz format attıracağım
Tamamdır sabah bilgisayarcıya gprmatlatacsğım formatla geçermi adam gmailime girmişti herşeyin şifresini değiştiriyordu bilgisayarımı çıkarttım gmaildebhocam bilgisayarı formatla sonra aklına gelen tüm hesapları geri al şifrelerini değiştir 2 aşamalı doğrulama koy bu da tecrübe olmuş
reis önce sakin ol formatı evde de atabilirsin zor bişey değil ama tabi nası istersen bilgisayarda hesapları kapat farklı bir cihazdan telefonla fln o hesapları kurtarTamamdır sabah bilgisayarcıya gprmatlatacsğım formatla geçermi adam gmailime girmişti herşeyin şifresini değiştiriyordu bilgisayarımı çıkarttım gmaildeb
Hesapların şifrelerini değiştirdim ama bilgisayardan kapatmadım bu adam hayla erişebilirmi bilgisayarı kapattım fişini çektim internetle bağlantısını kestim bu adam hayla erişirmi ben napcam ya ben format atmam usbm yok alamamda sabah gitcem bilgisayarcıys format attırcam inşallsh geçerreis önce sakin ol formatı evde de atabilirsin zor bişey değil ama tabi nası istersen bilgisayarda hesapları kapat farklı bir cihazdan telefonla fln o hesapları kurtar
okusana çocuğun yazdığınıBilgisayarcıya gitmene gerek yok kendin sıfırla işte
İlla usb ile atmasına gerek yok internet erişimini kesip Windows un ayarlarından sifirlasin işteokusana çocuğun yazdığını
usb format en garantisiİlla usb ile atmasına gerek yok internet erişimini kesip Windows un ayarlarından sifirlasin işte
Bilgisayarcıya attırdım usb atar tertemiz yaparım dedi 1,5 saat sonra yazcam burda olunusb format en garantisi