Rat yedim acil yardım

Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben arda bugün rat yedim ve adam bana kendi 2. Hesabımdan yazdı gmailime erişimi vardı çalıyordu napmam lazım formatla düzelirmi ona göre gündüz format attıracağım

hocam bilgisayarı formatla sonra aklına gelen tüm hesapları geri al şifrelerini değiştir 2 aşamalı doğrulama koy bu da tecrübe olmuş

hocam bilgisayarı formatla sonra aklına gelen tüm hesapları geri al şifrelerini değiştir 2 aşamalı doğrulama koy bu da tecrübe olmuş
Tamamdır sabah bilgisayarcıya gprmatlatacsğım formatla geçermi adam gmailime girmişti herşeyin şifresini değiştiriyordu bilgisayarımı çıkarttım gmaildeb

Tamamdır sabah bilgisayarcıya gprmatlatacsğım formatla geçermi adam gmailime girmişti herşeyin şifresini değiştiriyordu bilgisayarımı çıkarttım gmaildeb
reis önce sakin ol formatı evde de atabilirsin zor bişey değil ama tabi nası istersen bilgisayarda hesapları kapat farklı bir cihazdan telefonla fln o hesapları kurtar

reis önce sakin ol formatı evde de atabilirsin zor bişey değil ama tabi nası istersen bilgisayarda hesapları kapat farklı bir cihazdan telefonla fln o hesapları kurtar
Hesapların şifrelerini değiştirdim ama bilgisayardan kapatmadım bu adam hayla erişebilirmi bilgisayarı kapattım fişini çektim internetle bağlantısını kestim bu adam hayla erişirmi ben napcam ya ben format atmam usbm yok alamamda sabah gitcem bilgisayarcıys format attırcam inşallsh geçer

hacı bende yaşadım mail adresinden ayarlara gir, son açılan oturumların hepsini kapat şifreni dğiş birde yeniden kurulumyapraken kesinlikle gridinsoft anti malware programını pc den eksik etme

Bilgisayarcıya gitmene gerek yok kendin sıfırla işte

Geri