Mhmd.
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Telefonuna neden virüs bulaştığını düşünüyorsun belirtisi yoksa nerden çıkarttın bu sonucuHepsini okuyun, eksiksiz (lütfen)
Merhabalar telefonuma rat, trojen, truva atı, tarzında virüsler olduğunu düşünüyorum ama bu virüsler okuldan gelmiştir, yani okulda telefonu kutuya koyuyoruz ve kutu bir odaya gidiyor aramin kötü olduklarımın telefonuma bu virüsleri yüklediğini düşünüyorum, tiktokta bir video gördüm bir usb bellek gibi (typc c) uçlu bir usb bellek adam bunu hangi telefona takarsan tak şifre olsun, olmasın rat bulacağını söylüyor, burdan bulaşabilir ve ekran şifremi biliyor olabilirler işte ekranı açıp artık nerden yüklüyorlarsa yüklemiş olabilirler,
Eğer bunlar bu saydığım virüsü yükledilerse bu virüsü nasıl silebilirim, korkuyorum kameradan izliyorlar diye dinliyorlar diye ekranımı görüyorlar diye, bu virüsler modeme bulaşıp ordan da modeme bağlı cihazlara bulaşabilir mi, wp tan aileme foto ve video, PDF tarzı şeyler gönderiyorum, Bluetooth ile bağlantı kuruyorum, hotspot ile internet paylaşıyorum, burdan ailemin telefonunada bulaşabilir mi??
1) Telefonuma (rat),(trojen),(truva atı) ve bunun gibi riskli virüsler bulaşmış mıdır?
2)Bulaştıysa bulaştığını nasıl anlarım?
3) Bulaştıysa bunları nasıl dilerim, temizlerim?
4) Televizyon HDMI, miracast kablosuz bağlantı, hotspot ve Bluetooth bağlantıları ile televizyona bulaşır mı? ,Bulaştıysa napabilirim?
5)modem ve ailemin telefonlarına ve eve gelen misafirlere bulaşmış mıdır?, Bulaştıysa nasıl silerim?
(Arkadaşlar kaç gündür bu sorunları düşünüyorum işte kameradan beni ve ailemi izleyip uygun olmayan ve zor duruma düşürebilecek özel şeyleri paylaşımlarsa,
Önemli konuşmaları kaydedip paylaşımlarsa.
Ekranı izleyip önemli şeyleri paylaşırlarsa diye fena bir korku sardı içimi maddi imkan olsa modemi televizyonu bütün telefonları atıp herşeyi sıfır alıp kurucam ama ne öyle bir maddi imkan nede zaman var bu işi en kısa sürede temizleyip rahatlamak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.