Neler Yeni

Raunt almaya değer mi?

Rulep

80+ Gold
Ben YouTubecuyum vaadleri güzel ama işte detay sor verdiği kaynaklar nasıl videolarını anlamazsın peki ne yapacaksın iade var mı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
verdiği eğitim çok iyi, alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

içinde tüm lise konuları var, ben 2020de kullanmıştım nadiren çöküyordu, onun dışında eğitimi çok iyiydi
Kullanıcı mısınız?
taksitle ödeme mevcut mu
12 aya kadar

Ben YouTubecuyum vaadleri güzel ama işte detay sor verdiği kaynaklar nasıl videolarını anlamazsın peki ne yapacaksın iade var mı
Videoları youtube dan izlicem. Sistemi sadece seni takip ettiği için alma gibi bir fikir aklıma geldi

Arda_07

80+ Bronze
ama ebadan akademik destek kalkmadıysa alma bence, aynı yerden alıyorlardı videoları

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
verdiği eğitim çok iyi, alınır

içinde tüm lise konuları var, ben 2020de kullanmıştım nadiren çöküyordu, onun dışında eğitimi çok iyiydi
Çok iyi diyorsunuz? Neresi çok iyi? Ne yaptı?

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Kullanıcı mısınız?

12 aya kadar

Videoları youtube dan izlicem. Sistemi sadece seni takip ettiği için alma gibi bir fikir aklıma geldi
online ortamda hocaya sorma varmı dopinghafızadaki gibi

Rulep

80+ Gold
Kullanıcı mısınız?

12 aya kadar

He rehberlik sadece o zmn mantıklı olabilir

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yaşım 26 şimdiki fiyatlar hakkında bilgim yok. O yüzden yorum yapamam. Sadece şunu söyleyeyim biz eskiden o paraya en kaliteli dershaneye gidiyorduk. Kitaplarıda dershane veriyordu. Cidden bu kadar pahalı mı? Eğer öyleyse seçimde oyunuzu kitap fiyatlarını bu hale getiren, kitaptan bile vergi alan kişilere karşı kullanın.
şuan 12. sınıfım dershane için 13k verdik şimdi ki fiyatları öyle düşün aga cidden çok uçtu ya ortaokulda gönderdiler beni 2.5 vermiştik o zaman çok geliyordu şimdi 2.5 olsa elimin kiri kıvamına geldi para o kadar değersiz artık çok üzüyor ya

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Raunt, sebit v cloudun bir özelliği sanırım. Onun lgs versiyonunu kullandım. Kaynaklar zor, bazen insanın moralini bozuyor. Ama iyi de çalıştırıyor. Yapınca seviniyorsun. ben almanı öneririm. Doping Hafızaya da bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,063
Üyeler
169,058
Son üye
amötör
Top Bottom