Kullanıcı mısınız?verdiği eğitim çok iyi, alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
içinde tüm lise konuları var, ben 2020de kullanmıştım nadiren çöküyordu, onun dışında eğitimi çok iyiydi
12 aya kadartaksitle ödeme mevcut mu
Videoları youtube dan izlicem. Sistemi sadece seni takip ettiği için alma gibi bir fikir aklıma geldiBen YouTubecuyum vaadleri güzel ama işte detay sor verdiği kaynaklar nasıl videolarını anlamazsın peki ne yapacaksın iade var mı
Çok iyi diyorsunuz? Neresi çok iyi? Ne yaptı?verdiği eğitim çok iyi, alınır
içinde tüm lise konuları var, ben 2020de kullanmıştım nadiren çöküyordu, onun dışında eğitimi çok iyiydi
evetKullanıcı mısınız?
online ortamda hocaya sorma varmı dopinghafızadaki gibiKullanıcı mısınız?
12 aya kadar
Videoları youtube dan izlicem. Sistemi sadece seni takip ettiği için alma gibi bir fikir aklıma geldi
He rehberlik sadece o zmn mantıklı olabilirKullanıcı mısınız?
12 aya kadar
Videoları youtube dan izlicem. Sistemi sadece seni takip ettiği için alma gibi bir fikir aklıma geldi
istediğim bölüm geldi, ne olabilir ki başkaÇok iyi diyorsunuz? Neresi çok iyi? Ne yaptı?
o zaman alma bence gerek yokVideoları youtube dan izlicem. Sistemi sadece seni takip ettiği için alma gibi bir fikir aklıma geldi
Yani bu raunt a mı borçlusunuz? Nasıl bir sihri var onu merak ediyorum. Bugün son günmüş.istediğim bölüm geldi, ne olabilir ki başka
Siz niye alma gereği duydunuzzaman alma bence gerek yok
yani öyle denebilir mezuna kalmıştımYani bu raunt a mı borçlusunuz?
şuan 12. sınıfım dershane için 13k verdik şimdi ki fiyatları öyle düşün aga cidden çok uçtu ya ortaokulda gönderdiler beni 2.5 vermiştik o zaman çok geliyordu şimdi 2.5 olsa elimin kiri kıvamına geldi para o kadar değersiz artık çok üzüyor yaYaşım 26 şimdiki fiyatlar hakkında bilgim yok. O yüzden yorum yapamam. Sadece şunu söyleyeyim biz eskiden o paraya en kaliteli dershaneye gidiyorduk. Kitaplarıda dershane veriyordu. Cidden bu kadar pahalı mı? Eğer öyleyse seçimde oyunuzu kitap fiyatlarını bu hale getiren, kitaptan bile vergi alan kişilere karşı kullanın.
Hocam peki raunt un nasıl bir sihri var? Yani almaya değer mi sizce?yani öyle denebilir mezuna kalmıştım