dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
arkadaşlar 10 raven coin kazdım binancede gozukmuyo benmi yanlış bakiyorum yoksa nerden bakiliyo
Biraz daha bekle maksimum 5 dk ya gelirarkadaşlar 10 raven coin kazdım binancede gozukmuyo benmi yanlış bakiyorum yoksa nerden bakiliyo
sagolun inşallah bişey olmaz bide spot cuzdani bolumunden bakiyoruz dimiBiraz daha bekle maksimum 5 dk ya gelir
Binance kripto paranın Amazonu gibi bişeysagolun inşallah bişey olmaz bide spot cuzdani bolumunden bakiyoruz dimi
tamamdır hocam o zaman biraz beklicem sagolun en azından korkum dindiBinance kripto paranın Amazonu gibi bişeymerak etme reis blockhain sistemindendir. Bende az önce ada coinimi sattım lavaboya gittim geldim hala onaylanmamış
![]()
max kac dk gelir hocamBinance kripto paranın Amazonu gibi bişeymerak etme reis blockhain sistemindendir. Bende az önce ada coinimi sattım lavaboya gittim geldim hala onaylanmamış
![]()
Dediğim gibi 5 dktamamdır hocam o zaman biraz beklicem sagolun en azından korkum dindi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max kac dk gelir hocam
o kadar degil yeni başladik sayilirDediğim gibi 5 dk
Bu arada binanceyi kullanmayı biliyo musun ? Tecrübeli misin ?
hocam spot cuzdani bolumunde gozukcek dimiDediğim gibi 5 dk
geldi hocam konu kilit adamsinizDediğim gibi 5 dk
Jzbdjdbdkdj rica edeeim reis iyi kazımlar dilerimo kadar degil yeni başladik sayilir
h
hocam spot cuzdani bolumunde gozukcek dimi
geldi hocam konu kilit adamsiniz