Starlex 80+ Silver Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2,248 24 Temmuz 2024 #27 mortemeyn yazmış: Ultrasonik temizleyicim var. Öyle temizliyorum. Piyasayı bilmediğin belli neyse iyi günler. Devamı için tıklayın... Tamam kardeşim en iyi siz bilirsiniz zaten hadi
mortemeyn yazmış: Ultrasonik temizleyicim var. Öyle temizliyorum. Piyasayı bilmediğin belli neyse iyi günler. Devamı için tıklayın... Tamam kardeşim en iyi siz bilirsiniz zaten hadi
G ghnn 80+ Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 438 Dahası Reaksiyon skoru 144 İsim Gökhan 25 Temmuz 2024 #28 oguuzysr yazmış: Kardeşim gözlük var, gözlük var. Öyle çok bir şey bekleme. Arabada takıyordum bi faydası yoktu. İstiyorsan al bi dene. Devamı için tıklayın... ben bu gözlüğü kullanıyorum gözlükle güneşe direk bakabiliyorum gözüm yanmıyor. gözlüksüz imkanı yok bikaç saniye sonra gözüm acıyor. ha gözlükte karartma yok ama ultraviyole ve infrared ışınları engelliyor kesinlikle.
oguuzysr yazmış: Kardeşim gözlük var, gözlük var. Öyle çok bir şey bekleme. Arabada takıyordum bi faydası yoktu. İstiyorsan al bi dene. Devamı için tıklayın... ben bu gözlüğü kullanıyorum gözlükle güneşe direk bakabiliyorum gözüm yanmıyor. gözlüksüz imkanı yok bikaç saniye sonra gözüm acıyor. ha gözlükte karartma yok ama ultraviyole ve infrared ışınları engelliyor kesinlikle.