Neler Yeni

Razer 7.1 açılmıyor.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Razer blackshark v2 x aldım. attığım fotoğraftaki gibi 7.1 i açtığımda ünlem çıkıyor. 7.1 açılmadığını anlayabiliyorum çünkü sağdan ses geilnce soldan hiç ses gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim.

Ekler

• 1646300137330.png
    1646300137330.png
    53.5 KB · Hit: 98

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamlar. Razer blackshark v2 x aldım. attığım fotoğraftaki gibi 7.1 i açtığımda ünlem çıkıyor. 7.1 açılmadığını anlayabiliyorum çünkü sağdan ses geilnce soldan hiç ses gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim.
Driveri kendi anakartı markana göre sitesinden doğru indirip kurmayı dene istersen.

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Ayni sorunla bende ugrasiyorum dostum ,alipta kurabilen bi arkadas yardimci olursa cok daha iyi olur.

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sezer
Çıkış kaynağını yanlış seçmiş olabilirsin. Arka konektörlerden bir dene bakalım

Bu arada bu kadar sorun yaşanmasıda tuhaf pazar aldım akşam kurdum o gün bugündür kullanıyorum. Bağlantı'yı nasıl yapıyorsunuz bağlantı'yı yaptığınız kaynağı seçmeniz gerekirken kurulum sırasında başka kaynağı seçerseniz ünlem işareti çıkıyor.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkış kaynağını yanlış seçmiş olabilirsin. Arka konektörlerden bir dene bakalım

Bu arada bu kadar sorun yaşanmasıda tuhaf pazar aldım akşam kurdum o gün bugündür kullanıyorum. Bağlantı'yı nasıl yapıyorsunuz bağlantı'yı yaptığınız kaynağı seçmeniz gerekirken kurulum sırasında başka kaynağı seçerseniz ünlem işareti çıkıyor.
müsaitsen discord vereyim ordan çözmeyi deneyelim. Forumdan birisiyle 1-2 saat uğraştık yapamadık. Yapamazsan canın sağ olsun

lagers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Yılmaz
Arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. :( Benim kutudan kart çıktı, kazıdım girdim ama geçersiz diye hata veriyor. Arena bilgisayar'a mail attım, ilgilenmediler. İtopya firması da Razer'ın mailini verdi baris.y... şeklinde ilerleyen Razer Türkiye'ye ait dediler ama dönüş yapan yok hala.. Bu konuyu nasıl çözebilirim. Surround 7.1 özelliğini kullanamıyorum kodu kabul etmediği için. :(

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar dilerim.

Heim.dll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Halil Eren Çoban
Arkadaşlar çözebilen olursa buraya yazabilir mi? Acaba w11 kullandığım için olabilir mi? Sadece w10 için yazıyor kutuda.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
arkadaşlar bu kulaklığın sesi az gibi müzik dinliyorum tatmin etmedi ayarmı yapacağızz varmı yardımcı olabilecek biri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom