Neler Yeni

RAZER Aether Monitör RGB Işık Barı - ₺3.411

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Xiaomi'nin monitör ışığını kullanıyorum gayet güzel ona bakabilirsiniz ya da baseus'un var onun da incelemelerini izlemiştim o da güzeldi.

Xiaomi'nin monitör lambasını kovalıyordum da satın alacak yer bulamadım. Nereden alabilirim?

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Veli
Xiaomi nin de o fiyatlarda olması onun da gereksiz pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hiçbir faydası olmayan ışık altı üstü. Çok param var ben böyle şeylerin fiyatına bakmıyorum bu benim hobim derseniz kimse bişey diyemez tabi. Ben mesela bana bir fayda sağlayacaksa para verebilirim ama ışığın bana bir faydası olmayacağı için bana göre gereksiz pahalı bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye, mouse veya kulaklı kolsa neyse diyeceğim ama ışık ya 😂
Bana göre de gereksiz pahalı fakat başka alternatifi yok maalesef.

Xiaomi'nin monitör lambasını kovalıyordum da satın alacak yer bulamadım. Nereden alabilirim?
Eskiden satan birçok firma vardı ama galiba artık stok yok. n11'de yurtdışından getiren firmalar var oradan bakabilirsin.

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammet Çelik
Xiaomi nin de o fiyatlarda olması onun da gereksiz pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hiçbir faydası olmayan ışık altı üstü. Çok param var ben böyle şeylerin fiyatına bakmıyorum bu benim hobim derseniz kimse bişey diyemez tabi. Ben mesela bana bir fayda sağlayacaksa para verebilirim ama ışığın bana bir faydası olmayacağı için bana göre gereksiz pahalı bir ürün.

Klavye, mouse veya kulaklı kolsa neyse diyeceğim ama ışık ya 😂
iyki demişssiniz fayda sağlayacaksa verebilirim diye. göz yorgunluğuna iyi geldiği söyleniyor faydasını araştırın bence

laider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Koca Osman
Ben aylar önce HB uzerinden Xiaomi siparişi verdim. Yaklaşık 2bin TL para verdim. Çin firması çakma saçma sapan bir ürün gönderdi.

Haydi neyse kullanayım dedim. Birkaç gün denedim, ışığı, göze gelmemesi vs hoşuma gitti. Fakat bir süre sonra cihazdan yanık kokusu gelmeye başladı. Anında paketleyip iade ettim.

Aylardır kaliteli bir ürün arıyordum. Titreme şikayeti olan, bıız diye ses gelen, ekrandna yansıma yapan vs derken bir sürü marka araştırdım. En son bu ürüne denk geldim.

Amazon.com da (tr değil) yorumları var.
Genelde uygulamaya bağlantı sorunu yaşamışlar. Kutudan çıkarıp reset atın. Öyle bağlayın diyorlar. Onun dışında çok bir sorun görmedim.

Fiyatı amazonda 4600tl. Yurtdışında 120 dolar gibi. 3400 görünce konu açayım dedim. Ben de merak ediyorum nasıl bir ürün.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Ben aylar önce HB uzerinden Xiaomi siparişi verdim. Yaklaşık 2bin TL para verdim. Çin firması çakma saçma sapan bir ürün gönderdi.

Haydi neyse kullanayım dedim. Birkaç gün denedim, ışığı, göze gelmemesi vs hoşuma gitti. Fakat bir süre sonra cihazdan yanık kokusu gelmeye başladı. Anında paketleyip iade ettim.

Aylardır kaliteli bir ürün arıyordum. Titreme şikayeti olan, bıız diye ses gelen, ekrandna yansıma yapan vs derken bir sürü marka araştırdım. En son bu ürüne denk geldim.

Amazon.com da (tr değil) yorumları var.
Genelde uygulamaya bağlantı sorunu yaşamışlar. Kutudan çıkarıp reset atın. Öyle bağlayın diyorlar. Onun dışında çok bir sorun görmedim.

Fiyatı amazonda 4600tl. Yurtdışında 120 dolar gibi. 3400 görünce konu açayım dedim. Ben de merak ediyorum nasıl bir ürün.
Merakta soruyorum bu HB ve N11'de gözüktüğü fiyat neyse öyle geliyor değil mi? Fiyatı gümrük fiyatını aşıyor diye vergi vs. ödemesi olmuyor herhalde.

Hiç Hb'den vs. yurtdışı ürünü almadığımdan bilmiyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,857
İsim
Kerem Çavuş
yaklaşık 4 5 aydır temudaki ürünü kullanıyorum memnunum , bu kadar paralar vermeye gerek yok zaten çok da gerekli bir ürün değil bence

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Çok gereksiz değilmi yoksa banamı öyle geliyor. Gereklidir belki ama aşırı pahalı

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Veli
Merakta soruyorum bu HB ve N11'de gözüktüğü fiyat neyse öyle geliyor değil mi? Fiyatı gümrük fiyatını aşıyor diye vergi vs. ödemesi olmuyor herhalde.

Hiç Hb'den vs. yurtdışı ürünü almadığımdan bilmiyorum.
Ekstra vergi vs yok fiyatının da bir önemi yok.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Arif Çelebi
Arkadaşlar bende bunun xiaomi olanı var çok güzel cihaz ama biraz tehlikeli ekranı silerken düştü monitörün ekranına hasar verdi dikkatli olun

erenalp95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erenalp Topçuoğlu
ürün bende bu indirimde aldım. Uzun süre pc başındaysanız çok iyi bir ürün. Odaklanma ve göz yorgunluğu konusunda faydası var . Arka rgb aydınlatmalarıda hue ,goove veya razer aydınlatma sistemleriniz varsa onlara uyum sağlayabilir.

Xiamo modelini de kullanmış biri olarak razerın bu ürünü malzeme kalitesi olarak daha iyi ve ürün üzerinden ayarlamalar yapılıyor. Xiaomide masada ekstra bir yuvarlak kumanda tutmanız gerekiyor

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Ahmet
Çok gereksiz değilmi yoksa banamı öyle geliyor. Gereklidir belki ama aşırı pahalı
Evet aşırı gereksiz. Sadece monitör ışıklandırması olsa yeterli ama bu tarz ürünler zengin bebeler için satışta oluyor. monitörün üzerinde rgb olması hem rahatsız edici hem gereksiz.

Top Bottom