RAZER Aether Monitör RGB Işık Barı - ₺3.411

laider

80+
Reaksiyon skoru
171
Merhaba. Monitör üzerine takılan ışık bandı Nethouse'da 3.411 TL.

Kötü yorumlar genellikle uygulamaya bağlanamayanlar gibi görünüyor.
Yorumlarda çözümleri var, sanırım uğraşmak gerekiyor.

aldın mı sen
Merhaba. Monitör üzerine takılan ışık bandı Nethouse'da 3.411 TL.

Kötü yorumlar genellikle uygulamaya bağlanamayanlar gibi görünüyor.
Yorumlarda çözümleri var, sanırım uğraşmak gerekiyor.
aldın mı sen ? beğendin mi ?

cidden sunu almayı dusunen ya da alan var mı razerın gereksız marka fıyatlandırması rezalet

Çok param var nereye harcayacağımı bilmiyorum diyen varsa alabilir. Gereksiz pahalı.

Ben de Razer aşığı bir insanım ama bu gerçekten çok gereksiz bir ürün. Işık lan bu ışık nesi bukadar pahalı olabilir?

pahalı diyorsunuz fakat xiaomi yeelight gibi markalarda 2.5 - 3k bandında bence aşırı pahalı değil. ışık diye gereksiz diyenler incelemeleri izlerse gerçekten gözler için değeceğini söylüyor
Ben de Razer aşığı bir insanım ama bu gerçekten çok gereksiz bir ürün. Işık lan bu ışık nesi bukadar pahalı olabilir?

pahalı diyorsunuz fakat xiaomi yeelight gibi markalarda 2.5 - 3k bandında bence aşırı pahalı değil. ışık diye gereksiz diyenler incelemeleri izlerse gerçekten gözler için değeceğini söylüyor
attıgımı alın

önerdiğin marka var mı ?
Xiaomi'nin monitör ışığını kullanıyorum gayet güzel ona bakabilirsiniz ya da baseus'un var onun da incelemelerini izlemiştim o da güzeldi.

Xiaomi nin de o fiyatlarda olması onun da gereksiz pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hiçbir faydası olmayan ışık altı üstü. Çok param var ben böyle şeylerin fiyatına bakmıyorum bu benim hobim derseniz kimse bişey diyemez tabi. Ben mesela bana bir fayda sağlayacaksa para verebilirim ama ışığın bana bir faydası olmayacağı için bana göre gereksiz pahalı bir ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attıgımı alın
Klavye, mouse veya kulaklı kolsa neyse diyeceğim ama ışık ya 😂

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,025
Üyeler
186,567
Son üye