Neler Yeni

Razer barracuda x 2022 pink versiyonu aldım, iyi mi yaptım ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Merhaba arkadaşlar bluetooth, kablolu ve kablosuz destekleyen bir cihaza ihtiyacım vardı, 2200 TL'ye razer barracuda x 2022 pembe versiyonunu pckolikten aldım. şuan siyah versiyonu en az 3800 tl den satılıyor. Pembesini bu kadar uyguna bulduğum için size sormak istiyorum, bu pembesi sorunlu bir model mi ?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Bende siyahını 2200 tl'ye almıştım 7-8 ay önce , cidden çok iyi kulaklık pişman olmazsınız. Ayrıca sorunlu model olduğunu sanmıyorum normal zamanlarda zaten o fiyat bandında satılıyor bu kulaklık.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende siyahını 2200 TL'ye almıştım 7-8 ay önce , cidden çok iyi kulaklık pişman olmazsınız. Ayrıca sorunlu model olduğunu sanmıyorum normal zamanlarda zaten o fiyat bandında satılıyor bu kulaklık.
Siyahını 2200 TL'ye satıyordu pckolik, ama stok kalmadığı için pembeyi aldım. inceleme videolarına vb baktığımda bu fiyata bu kadar dop dolu alınabilecek tek kulaklığın bu olduğunu gördüm, sadece EQ ayarı diye bir şey varmış o kafamı karıştırdı hiç bilgim yok eq ayarı hakkında

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Siyahını 2200 TL'ye satıyordu pckolik, ama stok kalmadığı için pembeyi aldım. inceleme videolarına vb baktığımda bu fiyata bu kadar dop dolu alınabilecek tek kulaklığın bu olduğunu gördüm, sadece EQ ayarı diye bir şey varmış o kafamı karıştırdı hiç bilgim yok eq ayarı hakkında
eq ayarını ben mobil uygulamasından yaptım birkaç hazır ayar ve kendin özelleştirebileceğin bir ayar var ben hazır olanlardan bass'ı yüksek olan modu seçtim hep onu kullanıyorum

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eq ayarını ben mobil uygulamasından yaptım birkaç hazır ayar ve kendin özelleştirebileceğin bir ayar var ben hazır olanlardan bass'ı yüksek olan modu seçtim hep onu kullanıyorum
teşekkür ederim, bu eq ve bass ayarını daha detaylı oğrenebileceğim bir post, bir konu vb var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,105
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom