Bu ayın başında Razer Barracuda X 2022 aldım. 2-3 defa şarj ettim bir sorunla karşılaşmadım. Fakat Son şarjımda Ne kadar beklersem bekliyim asla şarj almıyor, ışık uzun bir süre kırmızı yanıp söndükten sonra yeşile dönüyor ve asıl sıkıntı burda başlıyor. Çünkü yeşil yanıp sönerken bir anda tekrar kırmızıya dönüyor, sonrasında tekrar yeşil ve tekrar kırmızı böylece asla şarj olmuyor. Ne yapmam gerekli.
Ek olarak öğrendim ki bu yazılımsal ve kronik bir problem ne kadar şarj ederseniz edin şarj doluyor ama sürekli low battery uyarısını alıyorsunuz ilk açtığınızda,ama sorun etmeyin çünkü yine normal şarjda kullanabiliyorsunuz, buna ek olarak yeni problemim 1 saate bir 5 saniye ses de cızırtı yapıyor ve alalı sadece 1 ay oldu. Muhtemelen garantiye göndereceğim gibi duruyor.
Ek olarak öğrendim ki bu yazılımsal ve kronik bir problem ne kadar şarj ederseniz edin şarj doluyor ama sürekli low battery uyarısını alıyorsunuz ilk açtığınızda,ama sorun etmeyin çünkü yine normal şarjda kullanabiliyorsunuz, buna ek olarak yeni problemim 1 saate bir 5 saniye ses de cızırtı yapıyor ve alalı sadece 1 ay oldu. Muhtemelen garantiye göndereceğim gibi duruyor.
Son düzenleme: