ahım şahım bir indirim yok ama 2025'in en düşük fiyatı

Anlık parazitlenme mi yapıyor yoksa komple gidiyor mu sizde?Arada bir kısa sureli kopukluk yapiyor deli ediyo beni kronik sorunu var
2 3 saniyelik parazit gibi ses gidiyor sonra geri geliyor. Guncelleme yapinca bir tik duzeldi ama yine de yapıyor arada. Guncelleme yapmazsan daha da kötüydü. Gidiyodu gelmiyodu felan.Anlık parazitlenme mi yapıyor yoksa komple gidiyor mu sizde?
Güncellemeyi nasıl yaptınız hocam? Ben 2024 de aldım 2022 versiyonunu fakat bir türlü becerememiştim o zamanlar günceleme gerekmiyor bu modellere tarzında bir yazı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, sonra da salmıştım zaten.2 3 saniyelik parazit gibi ses gidiyor sonra geri geliyor. Guncelleme yapinca bir tik duzeldi ama yine de yapıyor arada. Guncelleme yapmazsan daha da kötüydü. Gidiyodu gelmiyodu felan.
Bende haftada bir yapıyor o dediğiniz şeyi ama ses tam gitmiyor, tek şikayetim o açıkcası. Mic ve oyundaki seslerde THX Spatial ile güzel performans veriyor.2 3 saniyelik parazit gibi ses gidiyor sonra geri geliyor. Guncelleme yapinca bir tik duzeldi ama yine de yapıyor arada. Guncelleme yapmazsan daha da kötüydü. Gidiyodu gelmiyodu felan.
Pubgde arkadas ayak seslerini benden iyi aliyor cloud 2 ile o duyuyor ben duymuyomBende haftada bir yapıyor o dediğiniz şeyi ama ses tam gitmiyor, tek şikayetim o açıkcası. Mic ve oyundaki seslerde THX Spatial ile güzel performans veriyor.
Ben de2000 liraya almıştım
Valla internetten bulmustum razer sitesinde vardi sanirim sadece bu kulakliga ozelGüncellemeyi nasıl yaptınız hocam? Ben 2024 de aldım 2022 versiyonunu fakat bir türlü becerememiştim o zamanlar günceleme gerekmiyor bu modellere tarzında bir yazı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, sonra da salmıştım zaten.
CS2 ve BF6 da çoğu sesi net alıyorum (hem arkadaşlarıma hem de genele göre), belki cloud2 daha da iyidir bilemicem.Pubgde arkadas ayak seslerini benden iyi aliyor cloud 2 ile o duyuyor ben duymuyom
Sizdeki versiyonu kaç peki? Ben yüklediğimde böyle gösteriyorPubgde arkadas ayak seslerini benden iyi aliyor cloud 2 ile o duyuyor ben duymuyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla internetten bulmustum razer sitesinde vardi sanirim sadece bu kulakliga ozel