🔥İndirim Razer Barracuda X 3.778TL

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
657
Arada bir kısa sureli kopukluk yapiyor deli ediyo beni kronik sorunu var

alınmaz bence Cloud 3 wireless fln düşer kasımda veya daha babapro kulaklıklar

Anlık parazitlenme mi yapıyor yoksa komple gidiyor mu sizde?
2 3 saniyelik parazit gibi ses gidiyor sonra geri geliyor. Guncelleme yapinca bir tik duzeldi ama yine de yapıyor arada. Guncelleme yapmazsan daha da kötüydü. Gidiyodu gelmiyodu felan.

2 3 saniyelik parazit gibi ses gidiyor sonra geri geliyor. Guncelleme yapinca bir tik duzeldi ama yine de yapıyor arada. Guncelleme yapmazsan daha da kötüydü. Gidiyodu gelmiyodu felan.
Güncellemeyi nasıl yaptınız hocam? Ben 2024 de aldım 2022 versiyonunu fakat bir türlü becerememiştim o zamanlar günceleme gerekmiyor bu modellere tarzında bir yazı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, sonra da salmıştım zaten.

Geçen sene vatanda indirimde çekmiştim on numara kulaklık FPS oyunları için iyi midir bilemem oynamam ama müzik ve film, düz hikayeli için on numara.
Kendi uygulaması ücretli onun yerine steelseries sonar üzerinden ayar yapınca birebir ayarda on numara oluyor. 40 mm sürücüsü var. Mikrofonu da fena değil

2000 liraya almıştım

Bende haftada bir yapıyor o dediğiniz şeyi ama ses tam gitmiyor, tek şikayetim o açıkcası. Mic ve oyundaki seslerde THX Spatial ile güzel performans veriyor.

Bende haftada bir yapıyor o dediğiniz şeyi ama ses tam gitmiyor, tek şikayetim o açıkcası. Mic ve oyundaki seslerde THX Spatial ile güzel performans veriyor.
Pubgde arkadas ayak seslerini benden iyi aliyor cloud 2 ile o duyuyor ben duymuyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2000 liraya almıştım
Ben de

Güncellemeyi nasıl yaptınız hocam? Ben 2024 de aldım 2022 versiyonunu fakat bir türlü becerememiştim o zamanlar günceleme gerekmiyor bu modellere tarzında bir yazı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, sonra da salmıştım zaten.
Valla internetten bulmustum razer sitesinde vardi sanirim sadece bu kulakliga ozel

Pubgde arkadas ayak seslerini benden iyi aliyor cloud 2 ile o duyuyor ben duymuyom
CS2 ve BF6 da çoğu sesi net alıyorum (hem arkadaşlarıma hem de genele göre), belki cloud2 daha da iyidir bilemicem.

Ben de

Valla internetten bulmustum razer sitesinde vardi sanirim sadece bu kulakliga ozel
Sizdeki versiyonu kaç peki? Ben yüklediğimde böyle gösteriyor
1761855644398.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,681
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri