Neler Yeni

Razer Barracuda X alınır mı?

Resourn

80+
İndirimle 1000 TL gibi bir fiyata alınabiliyor şu an. Bayağıdır kablosuz kulaklık araştırıyorum ve araştırdıklarım arasında Barracuda X genel olarak hoşuma gitti aradığım özellikleri de barındırmasından. Bir eksiği göze iyi çarpıyor o da yazılım desteğinin olmaması. THX Spitial Audio vb. satın alıp seste iyileştirme öneriyor alanlar. Kullanan/kullanmış olan var mı? Alınır mı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben kullanıyorum, o fiyat seviyesinde kablosuz olarak gayet iyi model. Yazılım desteği de açıkçası pek önemli değil.

Resourn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum, o fiyat seviyesinde kablosuz olarak gayet iyi model. Yazılım desteği de açıkçası pek önemli değil.

Anladım teşekkürler. Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama şarjı ne kadar gidiyor acaba? Bir sorunuyla karşılaştınız mı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anladım teşekkürler. Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama şarjı ne kadar gidiyor acaba? Bir sorunuyla karşılaştınız mı?
Kutusunda yazan doğru, 19-20 saat civarlari gidiyor. Tabii ses seviyesi de onemli.

Resourn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusunda yazan doğru, 19-20 saat civarlari gidiyor. Tabii ses seviyesi de onemli.

Alacağım gibi duruyor. Epeydir araştırıyorum ama en fazla 2000 civarlarına kadar esnesem dahi birçoğu kablolu kullanmaya olanak sağlamıyor veya başka özelliklerden patlak veriyor. İyi olanlar da çok pahalı maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Kullanıyorum memnunum, kumaş pedleri rahat şarjı iyi gidiyor. Thx ile çok çok iyi oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Bahsi geçen ücreti ödeyince kalıcı kullanabiliyorsunuz. Razer sitesine ürünü kaydedip destekten kod isteyince 10 dolara geliyor. Ama ben sürekli yeni mail açarak 15 gün denemeyi kullanıyorum. Bu arada oyun için bence THX e gerek yok ama dizi film ve müzikte çağ atlatıyor.

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
Şu anda kullanıyorum önerebilirim programı tek seferlik alıyorsunuz equalizer ayarları ile oynamayı seviyor iseniz alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Lemonade Cell
ben de şimdi satın aldım önce corsair almıştım fakat iptal ettim

Top Bottom