hocam çözebildiniz mi bende de aynı sorun varArkadaşlar dongle takıyorum pcye çalışmıyor telefonada takıyorum ondada çalışmıyor vatandan almıştım direk dongle istesem gönderirler mi yedek kulaklık yok kulaklığı vermeden temin edebilir miyim?
hocam çözebildiniz mi bende de aynı sorun var
Hocam ne kadar sürede bozdunuz kronikmi ? Bende yeni aldım barracuda xArkadaşlar dongle takıyorum pcye çalışmıyor telefonada takıyorum ondada çalışmıyor vatandan almıştım direk dongle istesem gönderirler mi yedek kulaklık yok kulaklığı vermeden temin edebilir miyim?
hocam 1.5 yıldır kullanıyorum tahminimce dongle da sorun var yabancı forumlarda da birçok kişi bu sorunu yaşıyor kabloyla bağladığım zaman bir sıkıntı yok garantiye göndereceğim.Hocam ne kadar sürede bozdunuz kronikmi ? Bende yeni aldım barracuda x
Kabloyla sorun olmuyor dongleda sorun var yenisi verirler sanırımhocam 1.5 yıldır kullanıyorum tahminimce dongle da sorun var yabancı forumlarda da birçok kişi bu sorunu yaşıyor kabloyla bağladığım zaman bir sıkıntı yok garantiye göndereceğim.
hocam hiç sanmıyorum arena bilgisayar diye bir yer bakıyor garantiye oraya gönderdim.Kabloyla sorun olmuyor dongleda sorun var yenisi verirler sanırım
hocam çoğu firma kullanıcı hatası diyip ürünü geri gönderiyor umarım dediğiniz gibi olur kulaklıktan çok memnunum çünküVericekler hocam yani garantisi var sonuçta
hocam kusura bakmayın aktif değildim stok bekliyorum Nisan sonu gelebilir dediler geleceği de kesin değilHocam ne yaptınız garanti işini