Razer Barracuda X Kulaklığımın Dongle Bozuldu

fruko.gzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
901
Arkadaşlar dongle takıyorum pcye çalışmıyor telefonada takıyorum ondada çalışmıyor vatandan almıştım direk dongle istesem gönderirler mi yedek kulaklık yok kulaklığı vermeden temin edebilir miyim?

Garantiye yollamanı isterler ellerinde tek dongle olmaz. Zaten universal değil o dongle.

Arkadaşlar dongle takıyorum pcye çalışmıyor telefonada takıyorum ondada çalışmıyor vatandan almıştım direk dongle istesem gönderirler mi yedek kulaklık yok kulaklığı vermeden temin edebilir miyim?
hocam çözebildiniz mi bende de aynı sorun var

Hocam ne kadar sürede bozdunuz kronikmi ? Bende yeni aldım barracuda x
hocam 1.5 yıldır kullanıyorum tahminimce dongle da sorun var yabancı forumlarda da birçok kişi bu sorunu yaşıyor kabloyla bağladığım zaman bir sıkıntı yok garantiye göndereceğim.

hocam 1.5 yıldır kullanıyorum tahminimce dongle da sorun var yabancı forumlarda da birçok kişi bu sorunu yaşıyor kabloyla bağladığım zaman bir sıkıntı yok garantiye göndereceğim.
Kabloyla sorun olmuyor dongleda sorun var yenisi verirler sanırım

hocam kusura bakmayın aktif değildim stok bekliyorum Nisan sonu gelebilir dediler geleceği de kesin değil
Kardesim konuyu hortlatiyorum ama. Ne oldu acaba? Benim de yeni bozuldu oyun oynarken gitti tamamen. Yeni kulaklik mi gonderdiler yeni dongle mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri