Yardım Razer Barracuda X Tekrar bağlanma sorunu.

babush

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar, Barracuda X almıştım ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı ve pcyi kapatıp yatıyorum ertesi gün kalktığımda kulaklığı üzerindeki tuştan açınca bağlanmıyor otomatik 2.4 dongle a. Kasadaki dongle ı söküp takınca bağlanıyor. Bunun normali mi bu bir hata mı var ?

normal değil. Ben o dongleyi hiç çıkarmıyorum. Başka bir slota takma şansın var mı dongleyi

Merhabalar, Barracuda X almıştım ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı ve pcyi kapatıp yatıyorum ertesi gün kalktığımda kulaklığı üzerindeki tuştan açınca bağlanmıyor otomatik 2.4 dongle a. Kasadaki dongle ı söküp takınca bağlanıyor. Bunun normali mi bu bir hata mı var ?
Çözümü bulabildiniz mi ? Aynı sorun bende de var şuan

Çözümü bulabildiniz mi ? Aynı sorun bende de var şuan
Bende hiç problem yok, acaba mavi ışık mı yanıyor? Yani yanlışlıkla bluetooth modunu mu açıyorsunuz?

Hayır mevzu o değil. Uzun basınca kulaklık açılıyor ve Bluetooth devreye giriyor. Sonrasında bir kere daha basınca Wireless moduna geçiyor ama wireless bağlanmıyor. Dongle çıkar tak yapınca ancak o zaman wireless bağlanıyor PC ye. Her bağlantıda bunu yapmak zorunda kalıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,985
Üyeler
183,932
Son üye
Wayz991
Geri