Neler Yeni

Yardım Razer Barracuda X Tekrar bağlanma sorunu.

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ALP KÖSELER
Merhabalar, Barracuda X almıştım ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı ve pcyi kapatıp yatıyorum ertesi gün kalktığımda kulaklığı üzerindeki tuştan açınca bağlanmıyor otomatik 2.4 dongle a. Kasadaki dongle ı söküp takınca bağlanıyor. Bunun normali mi bu bir hata mı var ?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
Furkan Görür
normal değil. Ben o dongleyi hiç çıkarmıyorum. Başka bir slota takma şansın var mı dongleyi

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Metehan
Merhabalar, Barracuda X almıştım ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı ve pcyi kapatıp yatıyorum ertesi gün kalktığımda kulaklığı üzerindeki tuştan açınca bağlanmıyor otomatik 2.4 dongle a. Kasadaki dongle ı söküp takınca bağlanıyor. Bunun normali mi bu bir hata mı var ?
Çözümü bulabildiniz mi ? Aynı sorun bende de var şuan

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
oguz
Çözümü bulabildiniz mi ? Aynı sorun bende de var şuan
Bende hiç problem yok, acaba mavi ışık mı yanıyor? Yani yanlışlıkla bluetooth modunu mu açıyorsunuz?

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Metehan
Hayır mevzu o değil. Uzun basınca kulaklık açılıyor ve Bluetooth devreye giriyor. Sonrasında bir kere daha basınca Wireless moduna geçiyor ama wireless bağlanmıyor. Dongle çıkar tak yapınca ancak o zaman wireless bağlanıyor PC ye. Her bağlantıda bunu yapmak zorunda kalıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,103
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti