Razer barracuda x kulaklığı alınır mı ?

Farklı bi önerin varsa önerilere açığım özellikle zaten bu konuyu o yüzden açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hs80 istemiyorum çünkü mikrofon kullanmayacağım ayrı bi mikrofon var hem yük olarak hem de görüntü olarak mikrofon hoş durmuyor çok kaba kaçıyor tasarım güzel ama sök tak tercihim

Fiziksel chatmix dediğin nedir

Nova 5 de çok iyiymiş dediklerine göre ona da göz atacağım hangisi hoşuma gidese onu alabilirim başka bi önerin var mıdır yoksa en fp bu 3 kulaklık mı

Ve son bir şey alacaksan x al dediğin razer mı yoksa steelseries mi
Normalde 7 ve pro modelinde fiziksel bir chatmix kadranı var bunu döndürdüğün yöne göre chat sesini veya oyun sesinin dengesini ayarlayabiliyorsun normalde 5 ve 5p modellerinde yok sadece 5x modelinde var

Bende barracuda x ve steelseries nova 5 arasındayım. Barracuda x için fazla kronik sorunu var diyorlardı forumda.

Bende barracuda x ve steelseries nova 5 arasındayım. Barracuda x için fazla kronik sorunu var diyorlardı forumda.
Eğer böyle bir şey varsa duyum aldıysan Steelseriese daha yakın olacak gibiyim yorumun için sağol

Normalde 7 ve pro modelinde fiziksel bir chatmix kadranı var bunu döndürdüğün yöne göre chat sesini veya oyun sesinin dengesini ayarlayabiliyorsun normalde 5 ve 5p modellerinde yok sadece 5x modelinde var
Teşekkürler 5x e göz atacağım diğer 5 modellerine bakmaya gerek yok sanırım değil mi 5x e bakmam yeterli

Fiyatları aşağı yukarı aynı zaten

Eğer böyle bir şey varsa duyum aldıysan Steelseriese daha yakın olacak gibiyim yorumun için sağol

Teşekkürler 5x e göz atacağım diğer 5 modellerine bakmaya gerek yok sanırım değil mi 5x e bakmam yeterli

Fiyatları aşağı yukarı aynı zaten
ps de kullanmadığın sürece bakmana gerek yok

Sen yinede araştır yanlış yönlendirme olmasın. Bende diğer ekipmanlar razer olduğu için razer istiyorum ama emin olamıyorum.

Son düzenleme:
Steelseries şuan için daha iyi geliyor tasarım olarak vs de iyi duruyor birde bant varya kafayı tam sarar gibi

ps de kullanmadığın sürece bakmana gerek yok
Tamamdır teşekkürler

Açıkcası SS Nova 5 seviyorum ama alıcaksan X versiyonunu almanı öneririm çünkü fiziksel chatmix butonu sadece onda var neden seviyorum dersen kumaş ped kumaş kafa bandı güzel bir ses yazılımı var chatmix özelliğide baya işlevsel arkadaşınla konuşurken sesi dengeleyebiliyorsun rahatça ve mici gizleyebilme özelliği gene çok iyi ve bildiğim kadarıyla mobil tarafında yazılım desteği olan tek headset gene nova 5 di bunun haricinde corsair hs80 wireless öneririm ama bildiğim kadarıyla kafa bandını ayarlayamıyorsun onda o yüzden kafana oturup oturmadığına dikkat etmen lazım bir yerde test etmen gerekebilir
steelseries 7x aldım bugün 6600 tl 5x 5700 tlydi sen olsan hangisini alırdın merak ettim

steelseries 7x aldım bugün 6600 tl 5x 5700 tlydi sen olsan hangisini alırdın merak ettim
o da olur ps5 kullanmayacağın sürece x pcde işini görür ve xboxda işini görür

Geri