Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Razer barracuda x in mikrofon kalitesi arkaşlarım bayağı kötü diyor bi ayarı vs var mıdır bunun
Hocam valla ses boğuk oluyor kısılıyor gibiGayet iyi mikrofonu var. Ne gibi kötü?
Ekstra bi mikrofon ayarı vs var mıdır hocamGayet iyi mikrofonu var. Ne gibi kötü?
Bir de realtek kuruyorum ses yok realtekin şeyi seçince gelmiyor sesHocam valla ses boğuk oluyor kısılıyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra bi mikrofon ayarı vs var mıdır hocam
programı var zaten onu kurman lazım.Hocam valla ses boğuk oluyor kısılıyor gibi
Ekstra bi mikrofon ayarı vs var mıdır hocam
Bir de realtek kuruyorum ses yok realtekin şeyi seçince gelmiyor ses
İsmi nedir hocamprogramı var zaten onu kurman lazım.
razerin kendi sitesinden indirebilirsiniz. birde kutunun icinden kod gibi bir sey cikiyordu hatirladigim kadariyla o kodu girmezseniz yazilimi acamiyorsunuz diye biliyorum yanlisim varsa kusuruma bakmayinİsmi nedir hocam
hocam razer synapse diyorsanız barracuda x 2022 synapse desteklemiyor amarazerin kendi sitesinden indirebilirsiniz. birde kutunun icinden kod gibi bir sey cikiyordu hatirladigim kadariyla o kodu girmezseniz yazilimi acamiyorsunuz diye biliyorum yanlisim varsa kusuruma bakmayin
razer surround sound indir. Kod için kutudan çıkan veya seri no ile çözersin sanırım ben nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum. Kulaklıgın ses seviyesi ve mikrofonunu baya iyi yapıyor. Bunun üzerine gittim 10 dolara Razer THX Sound aldım onu kullanıyorumİsmi nedir hocam
kutuyu veya kodu atmamissinizdir umarimhocam razer synapse diyorsanız barracuda x 2022 synapse desteklemiyor ama
7.1 özelliği ile alakalı değilmi orazer surround sound indir. Kod için kutudan çıkan veya seri no ile çözersin sanırım ben nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum. Kulaklıgın ses seviyesi ve mikrofonunu baya iyi yapıyor. Bunun üzerine gittim 10 dolara Razer THX Sound aldım onu kullanıyorum
atmadım hocamkutuyu veya kodu atmamissinizdir umarim
tamam rahatca girersiniz yazilima o zaman7.1 özelliği ile alakalı değilmi o
atmadım hocam
evet sesi düzeltiyor baya. Ses seviyesini arttırıyor. Mikrofon olarak nvida ekran kartın varsa broadcast yoksa krips deneyebilirsin. Ses çok boğuk gelmemeli. Derinden bir ses geliyordu benim micden ama o kadar önemli değildi7.1 özelliği ile alakalı değilmi o
atmadım hocam
valla önemli olan şu mikrofon ekran kartım 1050ti brodcast yok maalesefevet sesi düzeltiyor baya. Ses seviyesini arttırıyor. Mikrofon olarak nvida ekran kartın varsa broadcast yoksa krips deneyebilirsin. Ses çok boğuk gelmemeli. Derinden bir ses geliyordu benim micden ama o kadar önemli değildi