Neler Yeni

Yardım Razer Barracuda x Thx kodu nasıl alacağım?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Bugün vatandan razer barracuda x aldım.Thx 2haftalığına bedavaymış sanırım.Nasıl alabilirim?

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
3 yıl önce kraken x almıştım kutusunda kazınabilir bir kod olarak çıkmıştı. Kutuda böyle bir şey olabilir mi ?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ürünü razer sitesine kaydedince maile kod geliyor olması lazım diye hatırlıyorum ama thx yerine dolby kullanmanı tavsiye ederim yine de dene tabi
Ben bu ayarlarla kullanıyorum
.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü razer sitesine kaydedince maile kod geliyor olaması lazım ama thx yerine dolby kullanmanı tavsiye ederim yine de dene tabi
Maile tamamladığıma dair kod geldi o kadar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz sürüyor diye hatırlıyorum bende ilk başta bulamamıştım bidaha araştırayım
Teşekkürler ben de ufak göz attım da ya kart çıkması gerekiyor ya da maile gelmesi gerekiyor.7.1 i boş verdim.Dolby önerdiniz neden thx değilde dolby

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Teşekkürler ben de ufak göz attım da ya kart çıkması gerekiyor ya da maile gelmesi gerekiyor.7.1 i boş verdim.Dolby önerdiniz neden thx değilde dolby
ikisini de denedim daha güzel geldi THX gereksiz pahalı dolby daha ucuz ve güzeldi kulaklık alınca inidirim veriyor ama o halde bile pahalıydı ben dolby i indirimde 50tl ya almıştım bu ücretsiz verdiği sadece 7.1 için diye biliyorum thx in

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
ikisini de denedim daha güzel geldi THX gereksiz pahalı dolby daha ucuz ve güzeldi kulaklık alınca inidirim veriyor ama o halde bile pahalıydı ben dolby i indirimde 50tl ya almıştım bu ücretsiz verdiği sadece 7.1 için diye biliyorum
Aktif olarak hs80 kullanıyorum.Dolby uygulaması da vardı.Bugün barracuda x e geçtiiğim için 2hafta deneme thx üyeliği varmış onu deneyeyim.İkisinden birisini satacağım.Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom