Yok çıkmadı malesef3 yıl önce kraken x almıştım kutusunda kazınabilir bir kod olarak çıkmıştı. Kutuda böyle bir şey olabilir mi ?
Maile tamamladığıma dair kod geldi o kadarÜrünü razer sitesine kaydedince maile kod geliyor olaması lazım ama thx yerine dolby kullanmanı tavsiye ederim yine de dene tabi
Biraz sürüyor diye hatırlıyorum bende ilk başta bulamamıştım bidaha araştırayımMaile tamamladığıma dair kod geldi o kadar
birkaç saat bekle bana 1 gün sonra gelmişti mail ben görmemişim o zaman gelmedi sanmıştım birkaç gün sonra gördüm geldiğiniMaile tamamladığıma dair kod geldi o kadar
Teşekkürler ben de ufak göz attım da ya kart çıkması gerekiyor ya da maile gelmesi gerekiyor.7.1 i boş verdim.Dolby önerdiniz neden thx değilde dolbyBiraz sürüyor diye hatırlıyorum bende ilk başta bulamamıştım bidaha araştırayım
ikisini de denedim daha güzel geldi THX gereksiz pahalı dolby daha ucuz ve güzeldi kulaklık alınca inidirim veriyor ama o halde bile pahalıydı ben dolby i indirimde 50tl ya almıştım bu ücretsiz verdiği sadece 7.1 için diye biliyorum thx inTeşekkürler ben de ufak göz attım da ya kart çıkması gerekiyor ya da maile gelmesi gerekiyor.7.1 i boş verdim.Dolby önerdiniz neden thx değilde dolby
Aktif olarak hs80 kullanıyorum.Dolby uygulaması da vardı.Bugün barracuda x e geçtiiğim için 2hafta deneme thx üyeliği varmış onu deneyeyim.İkisinden birisini satacağım.Teşekkür ederimikisini de denedim daha güzel geldi THX gereksiz pahalı dolby daha ucuz ve güzeldi kulaklık alınca inidirim veriyor ama o halde bile pahalıydı ben dolby i indirimde 50tl ya almıştım bu ücretsiz verdiği sadece 7.1 için diye biliyorum