Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Barracuda X vs SteelSeries Arctis 1 Wireless

xlooterz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hüseyin Yemenli
Bütçe
2000
Razer Barracuda X ya da SteelSeries Arctis 1 Wireless alacağım hangisini almalıyım kararsız kaldım genellikle oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum.

Bütçe 2K aşma yapamam.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Barracuda X (2021) kullanıyorum. Oldukça memnunum.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Karşılaştırmak için diğer kulaklığı da kullanmam gerekiyor. Genelde oyun oynuyorum sesleri gayet net alıyorum. Ses şiddeti gayet iyi. Ağırlık konusunda da hafif olduğunu düşünüyorum. Rahatsızlık vermiyor. Kumaş zaten pedleri. Terletme falan yapmıyor.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bende barracuda x kullanıyorum arctis 1i kullanmadım hiç ama bundan memnunum. ağırlık olarak hiç rahatsız etmedi sadece daha önce cloud 2de de aynı sıkıntıyı yaşamıştım kafa yapımla alakalıdır belki bazen kulaklarımı acıtıyor. ikiside kumaş ped olduğu için bir şey demeyeceğim. 2021 versiyonda full şarjla 3 gün civarı kullanabiliyorum kendi sitesinde de 20 saat yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam o civarlar yani 2022 versiyonunu alırsan 50 saat kullanım imkanı sunuyor tahmini 1 hafta falan idare eder. başta sesler biraz farklı gelmişti önceki kulaklığıma göre ama 2-3 güne alıştım, net alabiliyorum tavsiye ederim ikisini de kullanmış biri varsa daha iyi yardımcı olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,209
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Barracuda X biraz daha iyi ve güncel bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye
mertcansmz55
Top Bottom