Neler Yeni

Yardım Razer Barracuda X vs SteelSeries Arctis Nova 4P

Leggera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Mustooğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Motosiklet, Fotoğraf Çekimleri, Sosyal Medya İçerik Üretimi.
Instagram
https://instagram.com/mehmet.mstgl?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Facebook
mehmet.mustooglu.52
Discord
leggera.
Razer Barracuda X ile SteelSeries Nova 4P arasında kaldım. Nova 4P önde götürüyor şuan. Çok şık ve gizlenebilir Mikrofon dışarda kullanım için de iyi duruyor. Öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Eksta olarak Logitech Lightspeed G435 de düşündüm ancak şuanki piyasasına göre pahalı olduğunu söylüyorlar.

Barracuda X vs Arctis Nova 4P 🔥

EsdeathSama

80+ Bronze
Steelseries arctis nova 7 kullanmış biri olarak nova 7 ve alt modellerini başarılı bulmuyorum düz arctis serisi daha konforlu ve bas mid tiz dengesi düzgündü bence. Ek olarak dongleda kopma sorunları ve anlık kesintiler yaşanabiliyor.

G535 önerebilirim.

(dipnot: kafa yapın veya kulakların büyükse stok halde gelen arctis nova süngerleri ağrı yapabilir)

Leggera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Mustooğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Motosiklet, Fotoğraf Çekimleri, Sosyal Medya İçerik Üretimi.
Instagram
https://instagram.com/mehmet.mstgl?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Facebook
mehmet.mustooglu.52
Discord
leggera.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries arctis nova 7 kullanmış biri olarak nova 7 ve alt modellerini başarılı bulmuyorum düz arctis serisi daha konforlu ve bas mid tiz dengesi düzgündü bence. Ek olarak dongleda kopma sorunları ve anlık kesintiler yaşanabiliyor.

G535 önerebilirim.
Mikrofon çıkarılabilir veya gizlenebilir ya da gizli olan modelleri tercih ederim dışarda da kullanacağım. Anker SoundCore Space Q45 nasıldır? Barracuda X hakkında düşüncenizi de bilmek istiyorum.

EsdeathSama

80+ Bronze
Mikrofon çıkarılabilir veya gizlenebilir ya da gizli olan modelleri tercih ederim dışarda da kullanacağım. Anker SoundCore Space Q45 nasıldır? Barracuda X hakkında düşüncenizi de bilmek istiyorum.
Barracuda X dışarıda kullanım için uygundur, abartılı bir görünümü yok, bluetooth mevcut ve konforludur. Ses olarak fiyatını hak edebilir diyebilirim. Tek eksisi iyi bir ses izolasyonu yok.

Anker hakkında bir bilgim yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,006
Üyeler
172,020
Son üye
Saygın Dağ
Top Bottom