Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

fruko.gzz

80+ Silver
Başka bir forumda stokların yarısını çektim yazan biri var vatanda tanıdık biri varsa onun siparişlerini iptal etse keşke.
Para kazanmak zor alıp satana da bir şey demiyorum ama şuan ürün en son satılacak dönem.
haqqusa mı söylesek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir forumda stokların yarısını çektim yazan biri var vatanda tanıdık biri varsa onun siparişlerini iptal etse keşke.
Para kazanmak zor alıp satana da bir şey demiyorum ama şuan ürün en son satılacak dönem.
Ya al-sat yaparsında bunun bir dengi var kar marjı var ona kızıyorum yoksa sıkıntı yok herkes ekmeğinde

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
Hocam ben bi ara darmo shark m3 4k almıştım yine forumda paylaşılmıştı bu ajazz almadığım için çok şey kaybeder miyim? Fiyatı ne kadardı toplam ajazzın
hocam ajazz için kupon ve kredisiz girişildiği zaman vergiyle 850 civarina geliyor fakat teşvik kuponu ve krediyi yalvar yakar destekten aldığınız zaman 600-650 civarinda alınabiliyordu

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Rusty
Eğer mağazada stokta var ise mh yi arayip kendinize ayirtabiliyorsunuz ben ekran kartında yapmıştım olmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Tongal
Birkaç gün içinde hem aj159 apex ve aula f75 hem de barracuda sahibi olduk. Artık oyun canavarı olara değiştirebilirim nick imi.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Furkan Görür
hocam ticaret ahlakı hiçbir ülke de yok. Çünkü ahlak olsa bu kadar zenginler olmaz dünya da. Bende istesem 10-20 tane çeker satardım ugraşmamak için yapmadım. Ama bunu iş olarak benimsemişler için normal ama böyle yorumlar işte 10-20tane çektim falan çoğu yalan.

Ama ürünü 2kdan alsam 2.5kdan satsam 20tane de 10k kar ederim temiz para. Bu arada sadece 1 tane aldım.

Screenshot_1.jpg

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,176
İsim
Kadir
Birkaç gün içinde hem aj159 apex ve aula f75 hem de barracuda sahibi olduk. Artık oyun canavarı olara değiştirebilirim nick imi.
DA ölücüsü yap, artık donanımhaberden bu ünvanı bu forum net almıştır. Bu arada herkesin seti aynı olacak gibi :D

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Ömer Murat KARACA
Tam olarak aynı kafadayız bu arada o rog klavye de güzeldi ben nedense almadım
Klavyeyi servisten eski seri falchion yerine değişim ürünü olarak 500tl farkla verdiler. Onun üstüne klavye kullanabileceğimi sanmıyorum costum klavyeler gibi lubed Switch ve foam döşeli kasa ile geldiğinden sesi ve hissiyatı kusursuzdu. Arkadaşım sigara külü düşürdü 2 tuş eridi, tüm hevesimi kaçırdı. Serviste ve internette uyumlu keycap bulamayınca o şekilde satıp elden çıkardım. F75'te hem ucuz hem övülen bi ürün olunca şans vermek istedim. Bir de türkçe pudding keycap alırım mis gibi olur.

G733'de G535 ile aynı geldi, boşuna aldığımı düşünüp aldığım hafta sattım. 1 aydır idarelik Havit Fixu H3 kullanıyorum tatmin edince yerine yeni almamıştım ama razer bu fiyata kaçmazdı xD

Mouse da 3 sene oldu artık emekli edeyim dedim

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
Tekrardan stokta

thepublicman