İade edecekseniz ben alabilirim, kaçırdım indirimi diğerlerini de pahalı geldi banaValla bende de var barracuda x bugün kutuya koyup kaldırdımşuan corsair kullanıyorum
İade edecekseniz ben alabilirim, kaçırdım indirimi diğerlerini de pahalı geldi banaValla bende de var barracuda x bugün kutuya koyup kaldırdımşuan corsair kullanıyorum
neredesin kankamİade edecekseniz ben alabilirim, kaçırdım indirimi diğerlerini de pahalı geldi bana
Kastamonuneredesin kankam
iade edecekseniz bende alabilir ist eyüpValla bende de var barracuda x bugün kutuya koyup kaldırdımşuan corsair kullanıyorum
Neyi hocamiade edecekseniz bende alabilir ist eyüp
yanlş etiket knkNeyi hocam
ist eyüp iade edeceksen burdayım satın alırımneredesin kankam
Aynı şekil iade edicekseniz bende satın alabilirim kulaklığa ihtiyacım var İstanbuldayım
Konuyu gordum.Ikinci el kisminda ilanim mevcut isterseniz bakabilirsiniziade edecekseniz bende alabilir ist eyüp
hocam 1-2 gün kullandım sonra bu hyperx cloud 2yi aldımiade edecekseniz bende alabilir ist eyüp
sende hocamAynı şekil iade edicekseniz bende satın alabilirim kulaklığa ihtiyacım var İstanbuldayım
2 BİNE ALDIGIN ŞEYİ 3 BİNE UMARIM SATARSIN KANKAhocam 1-2 gün kullandım sonra bu hyperx cloud 2yi aldım
3000den açıyım pazarlık yapalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sende hocam
50 tl veriyimhocam 1-2 gün kullandım sonra bu hyperx cloud 2yi aldım
3000den açıyım pazarlık yapalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sende hocam