❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

selam hocam barracuda pro modelini aldım. p cde 2 sorun var bt ile bağladıgımda cızırtı geliyor hangı programı kullanmam lazım ve tip c ile taktıgımda ses gelmiyor ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam hocam barracuda pro modelini aldım. p cde 2 sorun var bt ile bağladıgımda cızırtı geliyor hangı programı kullanmam lazım ve tip c ile taktıgımda ses gelmiyor ne yapmalıyım

bir de 7.1 için aktivasyon kodu istiyor onu nerden alacagım vatan pc den aldım kulaklıgı
Razer snapsys programını kurduğunuz zaman aktivasyon istemez. Lakin cızırtı gelmemesi lazım değiştirin

Razer snapsys programını kurduğunuz zaman aktivasyon istemez. Lakin cızırtı gelmemesi lazım değiştirin
thx programını kurdun mu hocam

Dahili anfi olduğu için yazılıma gerek olduğunu düşünmüyorum hocam dediğim gibi. Çünkü snapse üzerinden aktif edilebiliyor thx desteği.
snaps üzerinden nereden aktif ediliyor? Thx demo sürümünü kurdum baya fark ediyor ses bir bakmanı öneririm

Son düzenleme:
ARCTİS PRO kullanmadın hocam sanırım

mid, pass ve bass'ta ciddi oranda fark var iki kulaklık arasında ve steelseries önde. tabi fiyat bakımından f/p olarak razer iyidir ama rakibi yok demek doğru olmaz. bu fiyat aralığında rakibi yok demek daha doğru bir tabir olur.

Alıntıyı görüntüle
G pro x 🫡

8500 TLe nereden aldınız acaba?
İndirimde zoccoshop mağazasından almıştım fakat almayı düşünüyorsanız önermem. Kulaklık çok iyi fakat asla o fiyat etmez çünkü barracuda pro 4000 civarına geliyor naysla trendyolda.

4400 olmuş bu fiyata alınır mı?
Alınır yarın falan indirim bitince en ucuz 6500-7000 olacak piyasası

thx programını kurdun mu hocam

snaps üzerinden nereden aktif ediliyor? Thx demo sürümünü kurdum baya fark ediyor ses bir bakmanı öneririm
THX kurmadım ben sadece synapse içinde bulunan thx i aktif edip kullanıyordum.

Razer Barracuda Pro

Neredeyse tüm kablosuz kulaklıkları kullandım gaming sektöründe, ses olarak rakibi yok. 250$ yurtdışı fiyatı. ANC, bluetooth ve Dahili olarak THX ses amfisi kullanıyor.
Tek eksisi mikrofonu, iyi bir mikrofon bekliyorsanız uzak durun fakat premium hissiyat, anc, kaliteli ses ve konfor bekliyorsanız bu fiyata bu dolar kurundan rakibi yok. Sadece paket icerisinden çıkan çanta çoğu markada 1.000₺ civarına satılan çantalar kalitesinde.
Aktif olarak kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.
almaya değer mi şuan nova pro wirelessdan sonra alınır mı barracuda ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,472
Üyeler
174,882
Son üye
tossunpasaa
Geri