byfurkan80
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Arkadaşlar kulaklıkta çift bağlantı özelliği nasıl kullanılıyor ben baktımda bulamadım yapabilen varmı ?
4.5k ya aldım bendehala aynı fiyat mı ne kadar ?
evet farkettim ya içimden g 735 geçiyor çok güzel ama özelliklerde tokatlıyor sanki onuı4.5k ya aldım bende
yani oda güzel bende basilisk v3pro da var o yüzden razer seçtim birazda açıkçası. eğer uygun olsaydı arctis nova pro isterdimevet farkettim ya içimden g 735 geçiyor çok güzel ama özelliklerde tokatlıyor sanki onuı
Aynen ben de öyle yaptım. En iyisini yapmışsın. Aldığın mal, senindirbende Trendyol kaçırdığım için vatandan aldım orda da zamlanmadan bayramdan sonra gelecek bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
Aynen, Vatan'da hala aynı.hala aynı fiyat mı ne kadar ?
onu kaça aldın ?Pazartesi arctis nova pro wireless siparişim gelmiş olur aradaki farkları yazarım, memnun kalırsam uygun bir fiyata elimdeki barracuda pro'yu verebilirim.
Memnun kalsan satmazdın bence pro da bir eksiklik veya problem var sanırım knk8.499₺
Şuana kadar kullandığım ses açısından en iyi kulaklık, illaki daha iyileri vardır fakat ben denemedim. Hs80 wireless, Corsair Virtuoso,arctis 7+,nova 7, cloud 2 wireless, Logitech g535 halen odamda duran kulaklıklar.Memnun kalsan satmazdın bence pro da bir eksiklik veya problem var sanırım knk![]()
Bak merak ettim şimdi fiyat farkına deyecek fark var mı bekliyoruzPazartesi arctis nova pro wireless siparişim gelmiş olur aradaki farkları yazarım, memnun kalırsam uygun bir fiyata elimdeki barracuda pro'yu verebilirim.
Arctis Nova Pro Wireless'i 3-4 saattir kullanıyorum ilk izlenimim Mikrofonu dışında bir avantajı yok. ANC'de Barracuda Pro resmen fark atıyor. ANC Açıkken Razer'de müzik dinlemenin keyfi artıyordu. Nova Pro ANC'de geri kalmış.Bak merak ettim şimdi fiyat farkına deyecek fark var mı bekliyoruz