❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

Arkadaşlar kulaklıkta çift bağlantı özelliği nasıl kullanılıyor ben baktımda bulamadım yapabilen varmı ?

Pazartesi arctis nova pro wireless siparişim gelmiş olur aradaki farkları yazarım, memnun kalırsam uygun bir fiyata elimdeki barracuda pro'yu verebilirim.

Pazartesi arctis nova pro wireless siparişim gelmiş olur aradaki farkları yazarım, memnun kalırsam uygun bir fiyata elimdeki barracuda pro'yu verebilirim.
onu kaça aldın ?

Memnun kalsan satmazdın bence pro da bir eksiklik veya problem var sanırım knk :D
Şuana kadar kullandığım ses açısından en iyi kulaklık, illaki daha iyileri vardır fakat ben denemedim. Hs80 wireless, Corsair Virtuoso,arctis 7+,nova 7, cloud 2 wireless, Logitech g535 halen odamda duran kulaklıklar.

corsair void elite wireless 2.3k satıp barracuda serisinden almayı düşünüyorum da elimde olan kulaklığı satsam mı ucuz mu gidiyor diye düşünüyorum, sıfır kapalı kutu bantlı ürün 2.3 nasıl fiyat sizce

Bak merak ettim şimdi fiyat farkına deyecek fark var mı bekliyoruz
Arctis Nova Pro Wireless'i 3-4 saattir kullanıyorum ilk izlenimim Mikrofonu dışında bir avantajı yok. ANC'de Barracuda Pro resmen fark atıyor. ANC Açıkken Razer'de müzik dinlemenin keyfi artıyordu. Nova Pro ANC'de geri kalmış.

Malzeme olarak Arctis Nova daha kaliteli duruyor. Mikrofonu Razer'den iyi fakat hala bir corsair hs80 wireless'imden çok uzakta kalite olarak.

Sınırsız sarj döngüsü olayı çok iyi. En efsane olayı bu bence Kulaklığa kablo değmiyor hiçbir zaman. Ses kalitesi olarak ben Arctis Nova 7 ile aralarında bir fark göremedim.

Sonuçta Arctis Nova Pro Wireless güzel ama fiyatı çok yüksek. Sınırsız sarj çok önemli değilse Arctis Nova 7 kesinlikle daha f/p.

Barracuda Pro > Nova 7 > Nova Pro Wireless ( Fiyat Performans Olarak Benim Sıralamam Böyle, Fiyat konusunda problem yoksa Nova Pro Wireless alıp geçin tüm ihtiyaçları karşılar fazlasıyla )

Geri