❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

Bookless

80+
Reaksiyon skoru
272
Razer Barracuda Pro

Neredeyse tüm kablosuz kulaklıkları kullandım gaming sektöründe, ses olarak rakibi yok. 250$ yurtdışı fiyatı. ANC, bluetooth ve Dahili olarak THX ses amfisi kullanıyor.
Tek eksisi mikrofonu, iyi bir mikrofon bekliyorsanız uzak durun fakat premium hissiyat, anc, kaliteli ses ve konfor bekliyorsanız bu fiyata bu dolar kurundan rakibi yok. Sadece paket icerisinden çıkan çanta çoğu markada 1.000₺ civarına satılan çantalar kalitesinde.
Aktif olarak kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.

Çok şahane bir rahatlığı var.
Az da olsa deneyimleme şansım olmuştu.
Mikrofon kalitesi dahili mikrofon olduğu için kötü...

ARCTİS PRO kullanmadın hocam sanırım

mid, pass ve bass'ta ciddi oranda fark var iki kulaklık arasında ve steelseries önde. tabi fiyat bakımından f/p olarak razer iyidir ama rakibi yok demek doğru olmaz. bu fiyat aralığında rakibi yok demek daha doğru bir tabir olur.

1686249800300.png

ARCTİS PRO kullanmadın hocam sanırım

mid, pass ve bass'ta ciddi oranda fark var iki kulaklık arasında ve steelseries önde. tabi fiyat bakımından f/p olarak razer iyidir ama rakibi yok demek doğru olmaz. bu fiyat aralığında rakibi yok demek daha doğru bir tabir olur.

Alıntıyı görüntüle
Merhaba hocam, kesinlikle arctis Nova pro wireless daha iyi bir kulaklık fakat fiyat olarak 3 katı. Bu fiyata rakipsiz. Genel olarak ise nova pro wireless dışında sesi çok iyi.

Oyun için alınır mı

Merhaba hocam, kesinlikle arctis Nova pro wireless daha iyi bir kulaklık fakat fiyat olarak 3 katı. Bu fiyata rakipsiz. Genel olarak ise nova pro wireless dışında sesi çok iyi.
merhaba hocam. Katılıyorum. bu fiyat bandında paylaştığın kulaklığın bir rakibi yok.

Razer Barracuda Pro

Neredeyse tüm kablosuz kulaklıkları kullandım gaming sektöründe, ses olarak rakibi yok. 250$ yurtdışı fiyatı. ANC, bluetooth ve Dahili olarak THX ses amfisi kullanıyor.
Tek eksisi mikrofonu, iyi bir mikrofon bekliyorsanız uzak durun fakat premium hissiyat, anc, kaliteli ses ve konfor bekliyorsanız bu fiyata bu dolar kurundan rakibi yok. Sadece paket icerisinden çıkan çanta çoğu markada 1.000₺ civarına satılan çantalar kalitesinde.
Bunun x ini almayi düşünüyorum mikrofonu kötü mu

Razer Barracuda Pro

Kanka telefonda performans kaybı oluyormu PC için Nova PRO aldım Telefon için de bunu kullanmak istiyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,909
Üyeler
174,940
Son üye
adanalioyuncu
Geri