FatihC
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
İyi yapmışsın ya. Bence pişman olmayız. Muhtemelen deri terletiyor diye kumaş istiyordun sen de. Ben de öyle istiyordum ama ses kalitemden vazgeçmek istemiyorum. Umarım sen de beğenirsin, hayırlı olsun şimdiden.Ya herro ya merro bende sipariş geçtim
Çok teşekkür ederim hocam. Yani bu konu hakkında ayrıntılı konu açacak kadar bilginiz varmışSes konusunda cloud 2'den çok daha iyi. Fazlasıyla tatmin eder.
ANC güzel çalışıyor kasamın fanlarını en yüksek rpm'ye aldığımda sesi %95 kesiyor. Resmen dışarıyla bağlantıyı koparıyor.
Oyunlarda iyi çekim mesafesi cloud 2 wireless'ten daha iyi gecikme yok. Diyelim oyun oynuyorsun telefon çaldı tek tuşla telefona bağlanıyor(sağ kulaklıkta ki smart switch butonu. Büyük rahatlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artı olarak nova 7 180 dolar değerinde bir kulaklık ve tr de en ucuz 4500₺ şuan. Barracuda Pro 250$ değerinde bir kulaklık. Segment farkı var ona rağmen barracuda pro fiyatı daha aşağıda. Güzel fırsat hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisinide tecrübe ettim, barracuda pro sesi çok daha iyi. Dahili olarak THX ses amfisi var içerisinde.