❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

peki 2021 mi 2022 mi hocam ? var mı öyle yıl üretimi gözüme bir yerden çarptı ama aklımda değil şuan :D
Barracuda X için versiyon var 2022'de bluetooth mevcut, Pro modelinde farklı bir versiyon yok. İndirim bitmiş sanırım alanlara hayırlı olsun.

cumartesi benim kulaklık geldi ve deneyimleme fırsatım oldu. Microsoft store dan aldığım dolby ile daha iyi ses deneyimi yaşadım. Telefona da sorunsuz bağlandım. Telefonda razer audio uygulamasına bağlayamadım. Mikrofonunu deneyimleme fırsatım olmadı. Noise canceling açıkken bass performansı bariz daha iyiydi. Pad lerin deri olması biraz sıkıntı gibi. Bluetooth ve 2.4 bağlantıda da senkron problemi yaşamadım.

audeze maxwell kullanmayıp razer öven avel
Üslubun çok yanlış, bir forum başlığında kulaklık övdüğüm için burada nefret kusmana gerek olacak kadar ilgisiz kalman bizim sorunumuz değil. Bu konuyu ailenle tartışıp duygularını ailenle paylaşabilir sevincini ya da nefretini arkadaş çevrene kusabilirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende razer barracuda proyu aldım bugun geldi inceledim ama nedense kullanmakta olduğum 400 tllik rampage kulaklıkla ses kalitesi olarak bir fark göremedim yani baslar desen yok gibi ses kalitesi orta gibi kötüde değil iyide değil ayrıca kulaklık güncellemesinde yaptım başka yapmam gereken bişe varmı neden böyle oluyor ?

Üslubun çok yanlış, bir forum başlığında kulaklık övdüğüm için burada nefret kusmana gerek olacak kadar ilgisiz kalman bizim sorunumuz değil. Bu konuyu ailenle tartışıp duygularını ailenle paylaşabilir sevincini ya da nefretini arkadaş çevrene kusabilirsin.
nefretmi. bu konuyu çokça tartışabiliriz. neden dersen şuan piyasadaki en iyi(pahalı) kulaklıklara sahibim. ve evvelindede çokça pahalı model kullandım.

nefretmi. bu konuyu çokça tartışabiliriz. neden dersen şuan piyasadaki en iyi(pahalı) kulaklıklara sahibim. ve evvelindede çokça pahalı model kullandım.
İstersen dünyadaki tüm kulaklıklara sahip ol kimsin de avel diyorsun tanımadığın insana. En pahalı kulaklığın bozuğunun teşhirini yarı fiyatına alıp forumda ağlamışsın. Hadi öpüyorum seni saygıdeğer dostum uzatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
İstersen dünyadaki tüm kulaklıklara sahip ol kimsin de avel diyorsun tanımadığın insana. En pahalı kulaklığın bozuğunun teşhirini yarı fiyatına alıp forumda ağlamışsın. Hadi öpüyorum seni saygıdeğer dostum uzatmaya gerek yok.
Haklı tarafı olsa yine gam yemeyeceğim ama "kullanmadığınız marka" dedi marka bunun 2-3 katı fiyatına satılıyor. Karşılaştırmak akıl kârı değil zaten.

sizin kulaklığınız geldi mi?
Benim kulaklığım bugün gelecek. Bir de genel yazdığınız zaman bildirim açık olmayanlara gitmez, sadece konuyu açan kişiye gider bilginiz olsun. Cevap almak istediğiniz kişileri, cevapla diyerek veya alıntı yaparak cevap istemenizi tavsiye ederim. (bilmiyorsanız diye yazdım, biliyorsanız sorun yok :) )

Benim kulaklığım bugün gelecek. Bir de genel yazdığınız zaman bildirim açık olmayanlara gitmez, sadece konuyu açan kişiye gider bilginiz olsun. Cevap almak istediğiniz kişileri, cevapla diyerek veya alıntı yaparak cevap istemenizi tavsiye ederim. (bilmiyorsanız diye yazdım, biliyorsanız sorun yok :) )
Teşekkürler bu konuda fazla bilgim yok benim kulaklık geldi bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,121
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri