Bluelektro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 460
Mikrofonu x modeline göre ne kadar kötü. Çok mikrofon kullanayım derdim olmuyor ama kıyasını merak ettim. Mağaradan konuşuyor gibi olmayalım 

Hocam şu anda satın aldım ama sormak istediğim bir kaç soru var, yanıtlarsanız sevinirim. Duruma göre açmadan geri gönderebilirim çünkü. İndirim bitmeden almak istedimRazer Barracuda Pro
Neredeyse tüm kablosuz kulaklıkları kullandım gaming sektöründe, ses olarak rakibi yok. 250$ yurtdışı fiyatı. ANC, bluetooth ve Dahili olarak THX ses amfisi kullanıyor.
Tek eksisi mikrofonu, iyi bir mikrofon bekliyorsanız uzak durun fakat premium hissiyat, anc, kaliteli ses ve konfor bekliyorsanız bu fiyata bu dolar kurundan rakibi yok. Sadece paket icerisinden çıkan çanta çoğu markada 1.000₺ civarına satılan çantalar kalitesinde.
Aktif olarak kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.
Ben de öyle düşünüyordum, uzun zaman önce deri pedler hakkındaki fikrim değişti. Sebebi de her ne kadar konforlu olsa da diğer pedlerin ses geçiriyor olması. Ses geçiren ped istemiyorum. Ayrıca ANC özelliği de var ekstra olarak. Dışarıdan ses gelme konusunda hassas iseniz net fark eder sizin için. Ben bu arada aldım az önce Barracuda Pro'yu. Razer'ın sürücüsü 50mm, SteelSeries 40mm. İkisini de kullanmadım ama karşılaştırmalarım sonucu Razer daha iyi gibi geldi. Yine de farklı görüşler alalım ama kesin alacaksanız aldıktan sonra düşünün bence. Ben öyle yaptımBende ss nova 7 alma arifesindeyim. Aklımı karıştırdı bu fırsat. Barracuda pro nun eksi olarak gördüğüm deri pedler ve değiştirilemiyor olması. Ses ve gecikme bakımından hangisi önde gelir. Bilgili ve tecrübe etmiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Ses konusunda cloud 2'den çok daha iyi. Fazlasıyla tatmin eder.Hocam şu anda satın aldım ama sormak istediğim bir kaç soru var, yanıtlarsanız sevinirim. Duruma göre açmadan geri gönderebilirim çünkü. İndirim bitmeden almak istedim
1- HyperX Cloud2 kullanıyorum ses konusunda memnunum ama wireless olan bir kulaklık satın almak için bakıyordum uzun süredir. Sizce beni tatmin eder mi ses konusunda karşılaştırma olarak bakarsak?
2- ANC var demişsiniz, kasanın sesini veya dışarıdan ses alıyor mu bir şekilde bunu merak ettim. ANC konusunda iyi mi?
3- Oyunlarda iyi mi, herhangi gecikme vs hissediyor musunuz bir şekilde? Olmazsa HyperX'i de satmayacağım ve rekabetçi atarken onu kullanacağım.
Teşekkür ederim şimdiden. Diğer arkadaşlara da fikir verecek şeyler bence bunlar. Cevaplarsanız süper olur. (Başka kullanan arkadaşlar da cevaplayabilir, onların da tecrübelerini almak isterim)
Artı olarak nova 7 180 dolar değerinde bir kulaklık ve tr de en ucuz 4500₺ şuan. Barracuda Pro 250$ değerinde bir kulaklık. Segment farkı var ona rağmen barracuda pro fiyatı daha aşağıda. Güzel fırsat hayırlı olsun.Ben de öyle düşünüyordum, uzun zaman önce deri pedler hakkındaki fikrim değişti. Sebebi de her ne kadar konforlu olsa da diğer pedlerin ses geçiriyor olması. Ses geçiren ped istemiyorum. Ayrıca ANC özelliği de var ekstra olarak. Dışarıdan ses gelme konusunda hassas iseniz net fark eder sizin için. Ben bu arada aldım az önce Barracuda Pro'yu. Razer'ın sürücüsü 50mm, SteelSeries 40mm. İkisini de kullanmadım ama karşılaştırmalarım sonucu Razer daha iyi gibi geldi. Yine de farklı görüşler alalım ama kesin alacaksanız aldıktan sonra düşünün bence. Ben öyle yaptımGelene kadar düşüneceğim ve yorumları bekleyeceğim
![]()
İkisinide tecrübe ettim, barracuda pro sesi çok daha iyi. Dahili olarak THX ses amfisi var içerisinde.nova 7 nin pedleri kumaş olduğu için terletme yapmıyor. Ses geçirme konusunda bir sıkıntım olacağını zannetmiyorum. Gerektiğinde deri pedler satılıyor değiştirilebilir. Film, müzik, oyun için hangisinin ses konusunda daha başarılı olduğunu tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. Ben mesela Android Tvbox a bluetooth ile bağlanıp film izliyeceğim yada pc ye bağlanım wirelessden oyun oynarım.