❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

Razer Barracuda Pro

Neredeyse tüm kablosuz kulaklıkları kullandım gaming sektöründe, ses olarak rakibi yok. 250$ yurtdışı fiyatı. ANC, bluetooth ve Dahili olarak THX ses amfisi kullanıyor.
Tek eksisi mikrofonu, iyi bir mikrofon bekliyorsanız uzak durun fakat premium hissiyat, anc, kaliteli ses ve konfor bekliyorsanız bu fiyata bu dolar kurundan rakibi yok. Sadece paket icerisinden çıkan çanta çoğu markada 1.000₺ civarına satılan çantalar kalitesinde.
Aktif olarak kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.
Klasik Razer kalitesinde bi ürün.İnanılmaz rahat,sesleri kaliteli.Birde bu fiyatta çok çok iyi bi kulaklık.

Arctis Nova Pro Wireless'i 3-4 saattir kullanıyorum ilk izlenimim Mikrofonu dışında bir avantajı yok. ANC'de Barracuda Pro resmen fark atıyor. ANC Açıkken Razer'de müzik dinlemenin keyfi artıyordu. Nova Pro ANC'de geri kalmış.

Malzeme olarak Arctis Nova daha kaliteli duruyor. Mikrofonu Razer'den iyi fakat hala bir corsair hs80 wireless'imden çok uzakta kalite olarak.

Sınırsız sarj döngüsü olayı çok iyi. En efsane olayı bu bence Kulaklığa kablo değmiyor hiçbir zaman. Ses kalitesi olarak ben Arctis Nova 7 ile aralarında bir fark göremedim.

Sonuçta Arctis Nova Pro Wireless güzel ama fiyatı çok yüksek. Sınırsız sarj çok önemli değilse Arctis Nova 7 kesinlikle daha f/p.

Barracuda Pro > Nova 7 > Nova Pro Wireless ( Fiyat Performans Olarak Benim Sıralamam Böyle, Fiyat konusunda problem yoksa Nova Pro Wireless alıp geçin tüm ihtiyaçları karşılar fazlasıyla )
Bilgiler için teşekkürler. Şarj konusunda barracuda pro yu hala şarj etmedim desem :D Bir de dün gördüm ss Nova 4 çıkmış. 7 ile arasında pek fark görmedim. Bu arada barracuda pro nun kulak pedleri çıkıyor mu ?

Bilgiler için teşekkürler. Şarj konusunda barracuda pro yu hala şarj etmedim desem :D Bir de dün gördüm ss Nova 4 çıkmış. 7 ile arasında pek fark görmedim. Bu arada barracuda pro nun kulak pedleri çıkıyor mu ?
Ben çıkmıyor diye biliyorum ancak bir incelemede değişiyor diye yorum görmüştüm. Kumaş sipariş edip değiştirmeyi düşünüyordum ancak, kumaş pad bulamadım piyasada.

Ne demek ben teşekkür ederim, Barracuda Pro'nun sarj +50 saat gidiyordu. Kulaklık mikrofon haricinde kusursuz, bu fiyat için. Türkiye'de neden bilmiyorum ama çok ucuz. Yurtdışında amazonda indirimlerle 220 dolara düşüyor bazen. Türkiyede nasıl 150 dolara satılır aklım almıyor. Vatan stokları bitince fiyatlar 6k+ bandına çıkacaktır.

Ne demek ben teşekkür ederim, Barracuda Pro'nun sarj +50 saat gidiyordu. Kulaklık mikrofon haricinde kusursuz, bu fiyat için. Türkiye'de neden bilmiyorum ama çok ucuz. Yurtdışında amazonda indirimlerle 220 dolara düşüyor bazen. Türkiyede nasıl 150 dolara satılır aklım almıyor. Vatan stokları bitince fiyatlar 6k+ bandına çıkacaktır.
Bazı firmalar bölgeye özel fiyatlandırma yapıyor. Muhtemelen stok bitimi ertesinde fiyat artacaktır.

Trendyol sağolsun çok iyi fiyata aldık. Ben indirimi ilk görünce inanmadım piyasa fiyatına bakıp daha sonra satıcı trendyol olunca aldım 😂

Alalı 22 gün olmuş hala şarj etmedim kullanmadan kullanmaya değişir tabii ki benim için bi problem yok. yalnız programı güncelken güncelleme bildirimi geliyor

Alalı 22 gün olmuş hala şarj etmedim kullanmadan kullanmaya değişir tabii ki benim için bi problem yok. yalnız programı güncelken güncelleme bildirimi geliyor
benim de başıma geldi hocam, güncelle dedikten sonra da, zaten en güncel sürümü kullanıyorsun diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefona bağladınız mı arkadaşlar, bluetooth ile sorunsuz bağladım ancak. razer audio uygulaması kulaklığı bulamadı. manuel bağlanmak istedim yine olmadı.

benim de başıma geldi hocam, güncelle dedikten sonra da, zaten en güncel sürümü kullanıyorsun diyor.

telefona bağladınız mı arkadaşlar, bluetooth ile sorunsuz bağladım ancak. razer audio uygulaması kulaklığı bulamadı. manuel bağlanmak istedim yine olmadı.
smart switch'e 2 kere üstüste tıklayıp denediniz mi? bluetooth connected dedikten sonra görüyor.

smart switch'e 2 kere üstüste tıklayıp denediniz mi? bluetooth connected dedikten sonra görüyor.
deneyim hocam müsait olunca, olmadı yardım alırım senden sağolasın.

kulaklık kullanan varmı bu paraya alınır mı yoksa başka kulaklık mı alınmalı

blackshard v2 pro mu bumu

Razer Barracuda Pro

Neredeyse tüm kablosuz kulaklıkları kullandım gaming sektöründe, ses olarak rakibi yok. 250$ yurtdışı fiyatı. ANC, bluetooth ve Dahili olarak THX ses amfisi kullanıyor.
Tek eksisi mikrofonu, iyi bir mikrofon bekliyorsanız uzak durun fakat premium hissiyat, anc, kaliteli ses ve konfor bekliyorsanız bu fiyata bu dolar kurundan rakibi yok. Sadece paket icerisinden çıkan çanta çoğu markada 1.000₺ civarına satılan çantalar kalitesinde.
Aktif olarak kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.
selam hocam barracuda pro modelini aldım. p cde 2 sorun var bt ile bağladıgımda cızırtı geliyor hangı programı kullanmam lazım ve tip c ile taktıgımda ses gelmiyor ne yapmalıyım

selam hocam barracuda pro modelini aldım. p cde 2 sorun var bt ile bağladıgımda cızırtı geliyor hangı programı kullanmam lazım ve tip c ile taktıgımda ses gelmiyor ne yapmalıyım

bir de 7.1 için aktivasyon kodu istiyor onu nerden alacagım vatan pc den aldım kulaklıgı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,957
Üyeler
175,137
Son üye
Nexvry
Geri