Neler Yeni

Razer basilisk x hyperspeed vs viper mini

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Merhabalar.Bu iki mouse arasında kaldim tutus seklim palm grip ve claw grip elim 17-18 cm fps oyunları oynuyorum valorant cs tarzı hangisini önerirsiniz viper mini 200 tl hyperspeed 400 tl , 200 tl fazla vermeye değer mi

whokrates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Doruk Doğanalp
basiliks. vipera güzel diyorlar fakat mousepad kullanıyorsan altındakı çıkıntıdan dolayı takılır ve bır sure sonra algılayamaz herkes iyi falan diyorda basiliks le karılaşamaz ben g203 alacağım çok güzel rahat ve rgbsi güzel bir mouse sende bakabilirsin veya rival 3 viper yerine deathadder v2 alabilirsin + 18cm için çok çok kücük bir mouse saygılar

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
basiliks. vipera güzel diyorlar fakat mousepad kullanıyorsan altındakı çıkıntıdan dolayı takılır ve bır sure sonra algılayamaz herkes iyi falan diyorda basiliks le karılaşamaz ben g203 alacağım çok güzel rahat ve rgbsi güzel bir mouse sende bakabilirsin veya rival 3 viper yerine deathadder v2 alabilirsin + 18cm için çok çok kücük bir mouse saygılar
Birincisi viper minide takılma sorunu falan yok ben kullanıyorum. İkincisi adam palm ve claw tutuyorum diyor üstelik eli 18cm rival 3 öneriyorsunuz. +18cm el için de küçük falan değil elim 19cm viper mini şimdiye kadar en rahat kullandığım farelerden birisi. Sadece palm tutan biri için küçük gelebilir ama palm ve claw arası tutan biri sorunuz kullanır viper miniyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar.Bu iki mouse arasında kaldim tutus seklim palm grip ve claw grip elim 17-18 cm fps oyunları oynuyorum valorant cs tarzı hangisini önerirsiniz viper mini 200 TL hyperspeed 400 TL , 200 TL fazla vermeye değer mi
Hyperspeed daha ergonomik, daha büyük, daha iyi bir sensörü var. Viper mini daha küçük, ergonomik değil, daha ucuz. Nasıl mouse sevdiğinize bağlı. Bu arada viper mini o kadarda küçük değil elinize çok rahat oturur claw tutuyorsanız. Sorunuzun cevabına gelirsek ikisi arasından tabii ki basilisk daha iyi ama buna bağlı da daha pahalı. İstediğinizi alın. Viper miniyi almayı düşünürseniz daha fazla bilgi verebilirim bende onu kullanıyorum.

Son düzenleme:

NotGonna

80+ Bronze
Merhabalar.Bu iki mouse arasında kaldim tutus seklim palm grip ve claw grip elim 17-18 cm fps oyunları oynuyorum valorant cs tarzı hangisini önerirsiniz viper mini 200 TL hyperspeed 400 TL , 200 TL fazla vermeye değer mi
deathadder v2 ile minisinde fark vardı viperde de öyle mi bilmiyorum sensör dpi falan çogu şeyi farklıydı ballisk x hyperspeed daha iyi

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birincisi viper minide takılma sorunu falan yok ben kullanıyorum. İkincisi adam palm ve claw tutuyorum diyor üstelik eli 18cm rival 3 öneriyorsunuz. +18cm el için de küçük falan değil elim 19cm viper mini şimdiye kadar en rahat kullandığım farelerden birisi. Sadece palm tutan biri için küçük gelebilir ama palm ve claw arası tutan biri sorunuz kullanır viper miniyi.

Hyperspeed daha ergonomik, daha büyük, daha iyi bir sensörü var. Viper mini daha küçük, ergonomik değil, daha ucuz. Nasıl mouse sevdiğinize bağlı. Bu arada viper mini o kadarda küçük değil elinize çok rahat oturur claw tutuyorsanız. Sorunuzun cevabına gelirsek ikisi arasından tabii ki basilisk daha iyi ama buna bağlı da daha pahalı. İstediğinizi alın. Viper miniyi almayı düşünürseniz daha fazla bilgi verebilirim bende onu kullanıyorum.
Benim merak ettiğin 200 tl fazla vermeye değer mi

Hyperspeed daha ergonomik, daha büyük, daha iyi bir sensörü var. Viper mini daha küçük, ergonomik değil, daha ucuz. Nasıl mouse sevdiğinize bağlı. Bu arada viper mini o kadarda küçük değil elinize çok rahat oturur claw tutuyorsanız. Sorunuzun cevabına gelirsek ikisi arasından tabii ki basilisk daha iyi ama buna bağlı da daha pahalı. İstediğinizi alın. Viper miniyi almayı düşünürseniz daha fazla bilgi verebilirim bende onu kullanıyorum
Viper mini yerine G203 alınır mı acaba 300 tl ye

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Benim merak ettiğin 200 TL fazla vermeye değer mi

Viper mini yerine G203 alınır mı acaba 300 TL ye
Değip değmiyeceği size kalmış.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Graphite

80+
hyperspeed'i bir yıldan fazladır kullanıyorum. 2.4 modunda kullanırsan herhangi bir takılma olmaz.

Top Bottom