Neler Yeni

RAZER BATTLE BUNDLE ALINIR MI?

peg'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Dinç
Arkadaşlar kulaklık ve mouse alacaktım aklımda ki kulaklık Gamepower Fujin, mouse ise Razer Deathadder v2x hyperspeed.

Kablosuz mouse rahatlığını bildiğim ve v2x hyperspeedi daha önce kullandığım için kablolu mouse düşünmüyordum. Bu ikisinin fiyatı 1700 tl tutuyor bunun yerine sizce razer battle bundle alınır mı 1650 - 1800 arası fiyatı var şu an ama mouse kablolu sizce ne yapmalıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar kulaklık ve mouse alacaktım aklımda ki kulaklık Gamepower Fujin, mouse ise Razer Deathadder v2x hyperspeed.

Kablosuz mouse rahatlığını bildiğim ve v2x hyperspeedi daha önce kullandığım için kablolu mouse düşünmüyordum. Bu ikisinin fiyatı 1700 TL tutuyor bunun yerine sizce razer battle bundle alınır mı 1650 - 1800 arası fiyatı var şu an ama mouse kablolu sizce ne yapmalıyım.

Alınmaz hocam daha iyi tercihler var.

https://www.amazon.com.tr/Pepisky-Darmoshark-bilgisayarlar-taşınabilir-bilgisayar/dp/B0C2V9WY1H/ref=sr_1_5?keywords=Darmoshark&qid=1684106196&sr=8-5 1000 TL

kalan paraya da nays ile blackshark v2x veya MPOW Air II wireless alınır hocam.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Kablosuz mouse rahatlığını bildiğim ve v2x hyperspeedi daha önce kullandığım için kablolu mouse düşünmüyordum. Bu ikisinin fiyatı 1700 TL tutuyor bunun yerine sizce razer battle bundle alınır mı 1650 - 1800 arası fiyatı var şu an ama mouse kablolu sizce ne yapmalıyım.

Alınır Razer ın kablosu sanki kablo yokmuş gibi çok hafif ve sürtünme sıfır çok kaliteli bi set bende instagram da gezinirken reklamda denk geldi ilk defa böyle bi setin olduğunu gördüm benim ihtiyacım olsa direk almıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Alınır Razer ın kablosu sanki kablo yokmuş gibi çok hafif ve sürtünme sıfır çok kaliteli bi set bende instagram da gezinirken reklamda denk geldi ilk defa böyle bi setin olduğunu gördüm benim ihtiyacım olsa direk almıştım
3 yıl olmuş deathadder v2 çıkalı alınmaz hocam zaten kronik sorunlu deathadder serisi. Darmoshark wireless olarak daha iyi bir tercih. Kalan parayla da güzel bir kulaklık alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Hocam alınabilir Razer kalitesi ayrı bir seviye.
Deathadder kronik sorunlu bir seri. Scroll bozulması gıcırtı sesleri vs çokça yaşanan durumlar. Kablolu olması da dezavantaj bu fiyat bandında.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Deathadder kronik sorunlu bir seri. Scroll bozulması gıcırtı sesleri vs çokça yaşanan durumlar. Kablolu olması da dezavantaj bu fiyat bandında.
hocam kablo birazcık bahane olur. kulaklığını da mouse unu da kullanıyorum şikayet edilecek şekilde ağır değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
hocam kablo birazcık bahane olur. kulaklığını da mouse unu da kullanıyorum şikayet edilecek şekilde ağır değil
Aynı paraya Darmoshark M3 veya N3 varken tercih edilmesi saçma olur.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Benim anlamadığım kulaklık zaten 1500 TL nasıl oluyorda bu kadar ucuz oluyor bu set?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,942