Neler Yeni

Razer Blackshar V2X eleştirisi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar bu aralar forumda bu kulaklığın çok önerildiğini gördüm ve şaşırdım. Neden mi ? Çünkü bu kulaklık abartılıyor ve kulaktan dolma bilgilerle yüceltiliyor. Kulaklığı 2023 zamanı 900 TL'ye almıştım, kullandım ve tahmin edin noldu ? Rezillik yaşadım. Kulaklığın içinden ses kartı çıkmıyor ve bu çok büyük bir eksi resmen anakartın kötüyse cızırtılı, boğuk, dip ses alıyorsun. Mikrofonu da pek başarılı değil ortalama bir mikrofon. Ve en kötü kısma geldik. Bu kulaklığı aldığımızda içinden ses için bir kod çıkıyor ve bu kodu razer uygulamasına girmeniz gerekiyor. Ben de aldım ve hevesli bir şekilde kodu girdim ama hiçbirşey olmadı. Nasıl diye düşündüm iade edip yenisini aldım ve yine aynı şey. Kod bende resmen çalışmıyordu zamanında bununla ilgili konu bile açmıştım ve redditte de buna denk geldim. Kulaklık büyük bir hayal kırıklığıydı. (2. İadeyi bizim sorunumuz değil diyip almadılar bende kullanmıyorum.) Zamanında aldığım 200 tllik rampage rmk 3 bundan sağlam yeminle.

CupOk

80+ Bronze
Ben de o civarda almıştım 2023 de. Kulaklığın meşhur discord probleminden çok çektim. Ayar yapınca ses karşıya çok kötü gidiyor. Yapmayınca bu sefer tüm sesleri karşıya yolluyor

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de o civarda almıştım 2023 de. Kulaklığın meşhur discord probleminden çok çektim. Ayar yapınca ses karşıya çok kötü gidiyor. Yapmayınca bu sefer tüm sesleri karşıya yolluyor
Yani bildiğin sorunlu kulaklık neden 2800 tl ve neden hala oneriliyor anlamıyorum. Corsair hs65 cok daha mantıklı mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havitin ucuz kulaklığı bile daha iyidir o derece
Gerçekten iğrenç yani nedenini anlamadım çok öneriliyor

Havitin ucuz kulaklığı bile daha iyidir o derece
Sizide bi ara forumda görüyordum değiştiricektiniz bu lanet şeyi ne aldınız bunun yerine ?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Yani bildiğin sorunlu kulaklık neden 2800 tl ve neden hala oneriliyor anlamıyorum. Corsair hs65 cok daha mantıklı mesela.

Gerçekten iğrenç yani nedenini anlamadım çok öneriliyor

Sizide bi ara forumda görüyordum değiştiricektiniz bu lanet şeyi ne aldınız bunun yerine ?
Fuxi h3 aldım oda rezalet çıktı kulaklıktan yana şans sıfır

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
Fuxi h3 aldım oda rezalet çıktı kulaklıktan yana şans sıfır
Valla bende 3kya bişeyler bakıyomda bulamadım hocam her kafadan ayrı ses. Razer kraken v3 alıcaktım da daha razer almam tövbeliyim (Blackshark v2x kırık ortadan ikiye böldum)

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Şimdi bende kasım 2023 tarihinde 1.2kya aldım ve şu an sıfır sorun çekiyorum. Beyaz modelini kullanmaktayım. İçinden çıkan kod ise razerda uygulama ve garanti için aktif etmen için. Eğer satıcın sıkıntılıysa iade eden ürün gönderilmiştir sana ve kod kullanılmıştır önceden. Ben severek kullanmaktayım. Almadan önce herkes banada aynılarını söyledi ses oyunlar bakımından çok iyi zaten, müzik dinlemem kulaklıkla. Bir en çok söylenen ses kartı olmaması ile ses açma düşürme tuşu bozulması. Ama oyun için kullandığım için adamların yerini çok net uzakta da olsa anlıyabiliyorum. Her şeyiyle sağlamdır benim için.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
Şimdi bende kasım 2023 tarihinde 1.2kya aldım ve şu an sıfır sorun çekiyorum. Beyaz modelini kullanmaktayım. İçinden çıkan kod ise razerda uygulama ve garanti için aktif etmen için. Eğer satıcın sıkıntılıysa iade eden ürün gönderilmiştir sana ve kod kullanılmıştır önceden. Ben severek kullanmaktayım. Almadan önce herkes banada aynılarını söyledi ses oyunlar bakımından çok iyi zaten, müzik dinlemem kulaklıkla. Bir en çok söylenen ses kartı olmaması ile ses açma düşürme tuşu bozulması. Ama oyun için kullandığım için adamların yerini çok net uzakta da olsa anlıyabiliyorum. Her şeyiyle sağlamdır benim için.
Satıcı razerdı birde iade edip diğerini yolladılar yine aynı hocam rezalet bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,102
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom