Neler Yeni

Razer Blackshark v2 alınır mı ?

FSkySon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Faruk
Bütçe
1000
Razer BlackShark v2X oyuncu kulaklığını almayı planlıyordum ancak bazı kişilerde masaüstü seslerini mikrofona verme gibi problemler oluşmuş.

Sanırım bu model içinde ses kartı bulundurmadığı için bu problem yaşanıyor. Acaba benim laptopumun anakartında bu problem yaşanır mı?

Bunu öğrenmek için ne yapmam gerekiyor, nasıl bilgi alabilirim?

Ayrıca Max 1000TL olan başka oyuncu kulaklığı tavsiyeniz varsa onlara da yönelebilirim.

Ekler

• anakartt.png
    anakartt.png
    72.6 KB · Hit: 32
  • dxdx.png
    dxdx.png
    26.1 KB · Hit: 30

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Razer BlackShark v2X oyuncu kulaklığını almayı planlıyordum ancak bazı kişilerde masaüstü seslerini mikrofona verme gibi problemler oluşmuş.

Sanırım bu model içinde ses kartı bulundurmadığı için bu problem yaşanıyor. Acaba benim laptopumun anakartında bu problem yaşanır mı?

Ayrıca Max 1000TL olan başka oyuncu kulaklığı tavsiyeniz varsa onlara da yönelebilirim.
Bende var v2x sorun yaşamıyorum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim

O dediğiniz sorun windowsun ses ayarında eko iptali modunu acmadiginiz için yaşanıyor. Anakart fark etmiyor windowsta bu ayarı açarsan sorun yasamazsin acmazsan sesi iletir. 8 yıllık asus laptop kullanıyorum anakart eski ve sorun yok.
Ekran görüntüsü 2023-04-14 191641.png

Top Bottom