kanka gözlük kullanıyorsan rahatsız ediyor biraz kullanmıyorsan ben gayet memnunum 1ay oldu alalı şarjı iyi gidiyor aynı anda hem pc hem telefona bağlı güzel özellik ve dış ses çok az geliyor oyunlarda vs.trendyoldan razer blackshark v2 hyperspeed aldım üzer mi kullanan varsa yanıtlayabilir mi?
knka deneyimlerinde bir değişim oldu mu ?kanka gözlük kullanıyorsan rahatsız ediyor biraz kullanmıyorsan ben gayet memnunum 1ay oldu alalı şarjı iyi gidiyor aynı anda hem pc hem telefona bağlı güzel özellik ve dış ses çok az geliyor oyunlarda vs.
kaça aldıntrendyoldan razer blackshark v2 hyperspeed aldım üzer mi kullanan varsa yanıtlayabilir mi?
gözlük kullanıyorsan önermem knk James Donkey 710 vardı bende 5 6 yıldır kullanıyordum pedleri garip geldi ses daha iyi ama bariz belli 2.4 bağlantısı bluetooth aynı anda çalışması güzel mikrofon güzel şarjıda epey gidiyor benim açımdan gözlük kullanıyorum rahatsız ediyor bi tarafknka deneyimlerinde bir değişim oldu mu ?
alınır mı sence?
gözlük kullanmıyorum reis o yüzden problem yok. peki v3 mü daha iyi yoksa v2 hyperspeed mi bilgin var mı ?gözlük kullanıyorsan önermem knk James Donkey 710 vardı bende 5 6 yıldır kullanıyordum pedleri garip geldi ses daha iyi ama bariz belli 2.4 bağlantısı bluetooth aynı anda çalışması güzel mikrofon güzel şarjıda epey gidiyor benim açımdan gözlük kullanıyorum rahatsız ediyor bi taraf
hiç araştırmadım kanka yzye soralım hemengözlük kullanmıyorum reis o yüzden problem yok. peki v3 mü daha iyi yoksa v2 hyperspeed mi bilgin var mı ?
yzye ne knka bilmiyorum.hiç araştırmadım kanka yzye soralım hemen
yapay zeka knkyzye ne knka bilmiyorum.
farklı olarak birde v3 lerde menteşe farkı var. basları iyi mi sence ?kanka mikrofonu çıkıyormuş sözde titanium sürücüleri yeniymiş bi farkı yok fiyat farkına değmez bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapay zeka knk
thx olayı var iyi oluyor o oyunlarda otomatik ayarlıyorsun menteşe olayını atar mısın bana v3 x cıkıyor nette hepfarklı olarak birde v3 lerde menteşe farkı var. basları iyi mi sence ?
ve ses kasma rahatmı uğraştığın bir nokta oldu mu ?
aynı kanka bendekiyle bu