Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro (2023) PCKolik 6.399TL

TheFaLcoN

80+ Bronze
v2x kullanıyorum ses kaliteleri çok güzel ama agırlıgı fazla basıyor kulaklarımın çevresi agrıyor
Yaklaşık 2 saattir kullandım, biraz ağırlık çöküyor ama bana bir sıkıntı çıkartmadı uzun kullanımda ne olur bilemiyorum hocam, ama ucundan biraz kaldırdım sıkmıyorum kulaklığı.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Yaklaşık 2 saattir kullandım, biraz ağırlık çöküyor ama bana bir sıkıntı çıkartmadı uzun kullanımda ne olur bilemiyorum hocam, ama ucundan biraz kaldırdım sıkmıyorum kulaklığı.
valla ben geriyo dogru sarkıtıyorum umarım sıkıntı yaşamazsınız

TheFaLcoN

80+ Bronze
valla ben geriyo dogru sarkıtıyorum umarım sıkıntı yaşamazsınız
İnşallah hocam amazondan aldım ben amazonun garanti güvencine inanıyorum, çok parça değiştirdim bir sıkıntı olursa garantiye yollarım umarım bir sorunda çıkartmaz, fiziksel olarak bir sorun çıkmaz ise kulaklıkda bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede şans işi umarım sıkıntı çıkartmaz ☺️

OrkunJJ

80+ Silver
Kulaklık bugün geldi hocam, stok halde direkt bağlantı kurdum, şarjı %60 civarındaydı, ilk stok halde müzik dinledim çok kaliteli bir sesi var bass yetersiz geldi, ama premium hissiyatını veriyor. Synapes yazılımını indirip, kurulumunu yaptım, bir kaç ayarla inanılmaz bir müzik deneyimi yaşattığını söyleyebilirim benim çok hoşuma gitti, THX ile çok güzel bir müzik deneyimi yaşatıyor, hoşuma gitti, oyun için test edemedim ama stereo thx yazılımını çok beğendim, eksileri olarak şuanlık thx yazılımı ile kullandığımda dışarıya son seste yandakileri rahatsız etmeyecek şekilde sesin geldiğini söylediler. Kafada duruşunuda çok beğendim, rahatsız etmedi beni tasarımı, blutooth ile de bir kopukluk yaşamadım, 2 saat boyunca. Kulaklık ve mikrofonda telefon görüşmesi yaptım, hiç bir sorunu yok. Şimdilik görüşlerim bu yönde almak isteyenler için görüşümü yazmak istedim.
Hayırlı olsun hocam. Güzel kulaklık, gerekli ekolayzırıdır vs. ayarlarını yapınca ses muazzam olur. Bass zaten Razer kulaklıklarda bir tık eksi diğerlerine nazaran. Sesin netliğine önem veriyorlar. Zaten Profesyonel Espor ibaresi var kutuda. Müzik dinlemek için değil yani ama yine de tatmin etmesi güzel.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam. Güzel kulaklık, gerekli ekolayzırıdır vs. ayarlarını yapınca ses muazzam olur. Bass zaten Razer kulaklıklarda bir tık eksi diğerlerine nazaran. Sesin netliğine önem veriyorlar. Zaten Profesyonel Espor ibaresi var kutuda. Müzik dinlemek için değil yani ama yine de tatmin etmesi güzel.
Teşekkür ederim hocam. İleride bir kulaklık daha almayı düşünüyorum, o da büyük ihtimalle hs80 max olacak.

OrkunJJ

80+ Silver
Teşekkür ederim hocam. İleride bir kulaklık daha almayı düşünüyorum, o da büyük ihtimalle hs80 max olacak.
HS80 Max in ses kalitesi inanılmaz güzel. Ama işte abi on numara kulaklık yapmışlar şu mikrofonu Razer gibi yapamamışlar ya.
Bir de bende bir bug vardı, klavye kısayolundan bazen bilgisayarın sesini mute ladığımda kulaklık komple ses almayı kesiyordu. Kapatıp geri açınca ancak düzeliyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,659
Üyeler
169,321
Son üye
shankar1
Top Bottom