GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,304
Parasını hak eden bir kulaklık
Ben de bunu bırakayım hala taş gibi. Şu anki fiyatı abartı tabi.Yorumu da yarim birakmisim ammdksms. 200 tl ye bunu aldigimda, universitede 1+1 evi 450 ye kiraliyodum. Ayni tarih, bilemedim uygun mu degil mi
Sennheiser abi tartisilmaz zaten, gule gule kullanBen de bunu bırakayım hala taş gibi. Şu anki fiyatı abartı tabi.
Ama fiyati saglam artmis abi. Ben 10 sene once 200 e almisim, sen 5 sene once 500 e almissin, benimki suan 3 k vardir tahminen, bilmiyorum, seninki direk 20 katı artmisSennheiser abi tartisilmaz zaten, gule gule kullan
V2 pro herhalde ama degermi orası tartışılırpeki bunun kablosuz modelinin adı nedir
Normal şartlarda max fiyatı 1200 olması lazım 5 senelik zamı. Zaten Türkiye ekonomisi 2017 de başladı 2019 son dönemiydi 2020 de tamamen çöküş başladı sonrası malum zaten.Tek pişmanlığım gsp 350 modelini alamamış olmam arada yarı yarıya fiyat farkı vardı ama işte ne olacağı belli olmuyor. Derler ya Öleceğim günü bilsem mezarımı kazarım. Şu anki fiyatı zaten piyasa da olmadığı için yani gelmediği için pahalı artı o parayı da aklı başın da olan almaz. Çeşit olsun diye koymuşlar sazanın biri çıkarsa elinde kalanı satar işte.Sennheiser abi tartisilmaz zaten, gule gule kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama fiyati saglam artmis abi. Ben 10 sene once 200 e almisim, sen 5 sene once 500 e almissin, benimki suan 3 k vardir tahminen, bilmiyorum, seninki direk 20 katı artmis![]()
Olabilir kardesim modeli bilmedigimden, eder-etmez diyemedim. Ama dedigin gibidir muhtemelen. Hayrini gör, fazla bile ekmegini yedik allah var. Özellikle ben gecen sene 400 e pedlerini degistirdim, suan canavar gibi, hani goren okuyan olursa, burdan da saglamligini gormus olur.Normal şartlarda max fiyatı 1200 olması lazım 5 senelik zamı. Zaten Türkiye ekonomisi 2017 de başladı 2019 son dönemiydi 2020 de tamamen çöküş başladı sonrası malum zaten.Tek pişmanlığım gsp 350 modelini alamamış olmam arada yarı yarıya fiyat farkı vardı ama işte ne olacağı belli olmuyor. Derler ya Öleceğim günü bilsem mezarımı kazarım. Şu anki fiyatı zaten piyasa da olmadığı için yani gelmediği için pahalı artı o parayı da aklı başın da olan almaz. Çeşit olsun diye koymuşlar sazanın biri çıkarsa elinde kalanı satar işte.
Mediamarkttan ilk ve son alışverişim oldu3 Sene öncr 500-600bandında geziyodu sen baya pahalıya almışsın
Hocam Nevşehirdeyim de hangi şubede vardı acaba?Nevşehir de olan varsa bimde 1050 TL ye satıyorlar bilginiz olsun