blacksharkın eski modelini kullanıyordum ondan çıkmıştı birkaç hafta önce barracuda x geçtim ondan çıkmadı faturayı fln yüklemen lazım 7.1 programı için kod veriyor razerRazer Blackshark V2 X
kanka yükledimblacksharkın eski modelini kullanıyordum ondan çıkmıştı birkaç hafta önce barracuda x geçtim ondan çıkmadı faturayı fln yüklemen lazım 7.1 programı için kod veriyor razer
bi dk kral mailden yapmamıştım ben dur bulim atim sana
tamam denicem durhttps://mysupport.razer.com/app/self-help/surround-sound/index kral buraya ürün seri numarası yaz sonra adres ad soyad fatura fln fistan birsürü bir şey istiyor onları girince sana aktivasyon kodu verecek onu kaybetme 7.1 surround sound uygulamasını yükle razera giriş yapmanı fln istice (tavsiyem hesap açmayla uğraşma googlela giriş yap geç) sonra direkt karşında çıkıyor diye biliyorum kod yeri oraya yapıştır o kodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ürünü kaydedince kod hep orada duruyormuş bu arada, bilmiyordum kodu unutsanda sıkıntı çıkmaz
(emir) !
Eyw Kanka Sayende Oldu Çok Teşşekür Ederimhttps://mysupport.razer.com/app/self-help/surround-sound/index kral buraya ürün seri numarası yaz sonra adres ad soyad fatura fln fistan birsürü bir şey istiyor onları girince sana aktivasyon kodu verecek onu kaybetme 7.1 surround sound uygulamasını yükle razera giriş yapmanı fln istice (tavsiyem hesap açmayla uğraşma googlela giriş yap geç) sonra direkt karşında çıkıyor diye biliyorum kod yeri oraya yapıştır o kodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ürünü kaydedince kod hep orada duruyormuş bu arada, bilmiyordum kodu unutsanda sıkıntı çıkmaz
Gerçek(emir) !
kutunun altındaki seri numarasını yazcanBeyler Kulaklığı Aldım İçinden QWr Kod Çıktı Ürünü Kaydettim Ama E Postaya Ürün İd'si Geldi Aktif Etme Kodu Gelmedi Nasıl Çözücem
profil kısmından imzaya tıkla yaz istediğinidostum bu mesajının altında sistem bilgilerin gözüküyor msi rtx 2060 la başlayan vb. onu nasıl yapabilirim ?
rica ederim dostum iyi eglencelerEyw Kanka Sayende Oldu Çok Teşşekür Ederim