şuan 1000 tl bütçen olsa yine alır mıydın bunu?Alınır ben kullanıyorum memnunum ama fiyatı çok artmış be ben 500 TL'ye almıştım
Alırdım kaliteli kulaklık bu fiyata baktım daha iyisi yok gibişuan 1000 TL bütçen olsa yine alır mıydın bunu?
hayda niye öyle dedin ki hevesim kırıldı alcaktım oysaki… ne değer 1kya?1k mı olmuş o kulaklık,değmez.
şuan araştıramıyorum çalıştığım için ama unutmazsam mesai sonrası araştırabilirim.hayda niye öyle dedin ki hevesim kırıldı alcaktım oysaki… ne değer 1kya?
tamamdır cevabınızı bekliyorumşuan araştıramıyorum çalıştığım için ama unutmazsam mesai sonrası araştırabilirim.
şimdi cloud 2 falan önerseler patlarım SAAGDGNJLADGGFEDJhayda niye öyle dedin ki hevesim kırıldı alcaktım oysaki… ne değer 1kya?
niye kötü bir kulaklık mı diğer konulara baktımda herkes cloud 2 öneriyor .dşimdi cloud 2 falan önerseler patlarım SAAGDGNJLADGGFEDJ
hocam blacksharktan eski bir kulaklık.niye kötü bir kulaklık mı diğer konulara baktımda herkes cloud 2 öneriyor .d
valla benim için eski yeni farketmez fiyatına göre performansi önemli benim için ses kalitesi, rahatlığı ve mikrofonuhocam blacksharktan eski bir kulaklık.